Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: «Έχω επιλέξει πρόσωπο για την εκπομπή και σκεφτόμουν ότι κάνω εξυπηρέτηση»

Ελένη Μενεγάκη: «Έχω επιλέξει πρόσωπο για την εκπομπή και σκεφτόμουν ότι κάνω εξυπηρέτηση»

«Πάγωσαν» όλοι στο πλατό

Στις λάθος επιλογές που έχει κάνει κατά καιρούς, όσον αφορά τους συνεργάτες της, αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή της, στην οποία ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν κάνει δημόσιες σχέσεις, «άνοιξε» την καρδιά της και αναφέρθηκε στα δικά της λάθη.

Είπε συγκεκριμένα: «Μου έρχονται διάφορα στο μυαλό, επειδή είμαι πολλά χρόνια στην ίδια δουλειά. Μου έρχονται και ανάποδα, να έχω επιλέξει δηλαδή εγώ ένα πρόσωπο και να ‘χω πει “αν δεν σε είχα διαλέξει εγώ, θα έλεγα ότι σε έφερε κάποιος με το ζόρι στην εκπομπή μου, ότι κάνω κάποια εξυπηρέτηση”. Θέλω να πω ότι όλα μου έχουν τύχει ρε παιδί μου».

Και πρόσθεσε: «Και μπορεί κάποιος άλλος να έλεγε “τώρα αυτή γιατί τον πήρε, ποιος ξέρει ποιανού να ήταν…”, αλλά κι εγώ η ίδια να έχω αναρωτηθεί. Θέλω να πω ότι κάνουμε και λάθη, κάνουμε και σωστά. Όλα παίζουν. Τι θυμήθηκα… Τόσα χρόνια μου έρχονται διάφορα στο μυαλό».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε

Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρή

Ο Νίκος Κουρής στην «Ελένη» μίλησε για τον γιο του, αποκάλυψε ότι δεν θέλει ποτέ να τον κάνει να νιώθει άσχημα επειδή εκείνος είναι αναγνωρίσιμος και πως κάνει «πίσω» για να είναι ο μικρός πρωταγωνιστής.

«Δεν τολμάω εύκολα και δεν έχω φιλοδοξίες. Δεν σκέφτηκα ποτέ να γίνω παρουσιαστής, ούτε καν ηθοποιός. Έτσι μου τα έφερε η ζωή. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις και είναι πολύ μεγάλη νίκη και αξιοπρέπεια που όσα καταφέρνω είναι μόνο από τη δουλειά μου», παραδέχτηκε.

«Είναι απαίσιο και αντιαισθητικό να πλασάρεις τον εαυτό σου και στο παιδί μου λέω να μην επιδεικνύεται. Αγωνιζόμαστε για την κανονικότητα μας γιατί αν «εξαφανίσεις» το παιδί σου υπάρχει πρόβλημα».

Για το παιδί του και την αναγνωρισιμότητα ανέφερε: «Προσπαθώ να «εξαφανίζω» τον εαυτό μου μπροστά στο παιδί και θέλω να είναι εκείνος πρωταγωνιστής. Δεν θα βγω ποτέ φωτογραφία με το παιδί μου αν και εκείνο δεν θέλει, ούτε θα βγω μονός μου φωτογραφία και εκείνο θα είναι στην άκρη».

«Ψώνιο» είναι αυτό που σε κάνει η επιτυχία να νομίζεις ότι είσαι. Αν η επιτυχία σου αλλάζει τον τρόπο που υπάρχεις, είναι πρόβλημα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024