Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (8/10) το «Just the 2 of Us».  Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε του τηλεθεατές του φαντασμαγορικού σόου και υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή και τα ζευγάρια.

«Καλωσήρθατε, γυρίσαμε, επιστρέψαμε, το J2US είναι εδώ! Καλώς σας βρήκαμε! Παίζει πάρτι εδώ στο J2US παιδιά και είστε όλοι καλεσμένοι. Στο πιο ξεσηκωτικό πάρτι που φέτος είναι διαφορετικό με κοινό. Βρισκόμαστε στο πιο ξεσηκωτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης και το πιο φαντασμαγορικό εδώ στον Alpha. Σε ένα τεράστιο, εντυπωσιακό πλατό 1500 τ.μ. που το ετοιμάσαμε για εσάς», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ανάμεσα στους θεατές που έδωσαν το «παρών» στο στούντιο ήταν και ο Θέμης Κανέλλος που γνωρίσαμε στο Big Brother. Ο ίδιος βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τον καλό του φίλο του Γιάννη Κατινάκη, ο οποίος θα συμμετέχει στο σόου με coach την Σοφία Αρβανίτη.

Μετά το τέλος του επεισοδίου, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί και ο Θέμης Κανέλλος έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Έγραψε συγκεκριμέν:

«Σ’ ΑΓΑΠΩΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, το πόσο πολύ το ξέρεις μόνο εσύ Καλη αρχη στο @j2us_gr θα τα πας ΤΕΛΕΙΑ, ελπίζω να σε ρεζίλεψα αρκετά με το πανό στο κοινό που ΕΓΩ έφερα και σκέφτηκα αλλα σε έβαλα να το γράψεις γιατί κάνω απαίσια γράμματα..Ήμουν ξινη στην αρχη και αυτο φανηκε, σχολίαζα με την συμπεθερα @super_kikii γιατί ήταν όλοι απαίσιοι και περίμενα πως και πως να βγει η φίλη να φωνάξω ΜΠΡΑΒΟΟ.. Σ’ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑΑ ΠΑΡΑΑ ΠΟΛΥ».

Η ανάρτησή του