Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Dat Lilly: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της πριν εμφανιστεί στον Αρναούτογλου

Dat Lilly: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της πριν εμφανιστεί στον Αρναούτογλου

Δείτε πως ήταν πριν η Dat Lilly.

Dat Lilly θεωρείται μια από τις πιο γνωστές youtuber της Ελλάδας. Πριν από λίγες μέρες, η επιτυχημένη youtuber εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» και έδωσε μια αφοπλιστική συνέντευξη.

Οι θαυμαστές της όμως, πρόσεξαν την μεγάλη της αλλαγή. Η γνωστή youtuber έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα, το οποίο κοσμείται με διάφορα τατουάζ. Πλέον, όμως έχει και πλούσιο στήθος μετά από προσθετική επέμβαση.

Αυτό είναι εύκολο να το διακρίνει κάποιος, κοιτάζοντας απλώς τις παλαιότερες φωτογραφίες της youtuber.

Δείτε τις φωτογραφίες

Τα παιδικά χρόνια στο ορφανοτροφείο

Η Dat Lilly μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο ορφανοτροφείο αλλά και για την ιστορία της ζωής της γενικότερα.

«Ήμουν 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο. Μπήκα, όταν πήγαινα στη Γ΄ Δημοτικού και βγήκα 18 ετών. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο σπίτι μου. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει. Στα 7 μου αναγκάστηκα να φύγω, γιατί μπήκε ένας σύντροφος στο σπίτι που δεν ήταν καλή παρουσία για ένα μικρό παιδί. Η μητέρα μου έκανε ένα παιδί με τον σύντροφό της. Της ήρθε το ερώτημα “ή θα χωρίσεις και θα κρατήσεις το παιδί ή το παιδί θα φύγει” και αποφάσισε να μείνουν μαζί και να διώξει εμένα. Μπήκα στο ορφανοτροφείο, το οποίο ήταν μοναστήρι κι έκατσα εκεί ενάμιση χρόνο. Ήταν άσχημες οι συνθήκες. Ήταν πολύ αυστηρά, πολύ ξύλο, απαγορευόταν να φοράμε παντελόνια. Η αδερφή μου με πήγε στο ορφανοτροφείο. Πήγαν κι εκείνες στο ορφανοτροφείο. Όταν εγώ μπήκα, εκείνες είχαν βγει. Η μητέρα μου δεν ήρθε ποτέ να με δει στο ορφανοτροφείο. Δεν πρόλαβα να της πω όσα ήθελα. Δεν ήξερα πώς να την αντιμετωπίσω, την ένιωθα την ψυχρότητά της. Ο μπαμπάς μου δεν έμαθε ποτέ ότι ζούσα σε ίδρυμα».
Συνέχισε λέγοντας: «Για πρώτη φορά με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου στα 15 μου. Ήταν σα να προσπαθούσε να τη συγχωρήσω. Την επόμενη ημέρα με πήρε η μαμά μου να πάμε να τη δούμε στο νοσοκομείο και την επόμενη ημέρα με πήρε η αδερφή μου και μου είπε ότι πέθανε η μαμά. 40 ημέρες μετά τον θάνατο της μαμάς μου χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο πατέρας μου και μου είπε “είμαι εδώ για σένα, μην ανησυχείς για τίποτα”. Το ίδιο βράδυ πέθανε».
Η Dat Lilly μίλησε φυσικά και για την αγάπη της με το Youtube.
«Πέρασα μία φάση γερής κατάθλιψης όταν τελείωσα την πρακτική μου. Έλιωνα στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Είδα τυχαία μία Youtuber που βραβευόταν, μπήκα την έψαξα, είδα τι κάνει και είπα “θέλω να το κάνω κι εγώ”».

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024