Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρις Χίλτον: Την έκλεψαν το 2007 και το πόσταραν στο TikTok - Η απάντηση της

Πάρις Χίλτον: Την έκλεψαν το 2007 και το πόσταραν στο TikTok – Η απάντηση της

Δείτε την απάντηση της Πάρις Χίλτον.

Πριν από 15 χρόνια ένας άνδρας έκλεψε τα γυαλιά ηλίου της Πάρις Χίλτον μέσα από το αυτοκίνητό της μετά από νυχτερινή έξοδο. Τώρα, αποφάσισε να εξομολογηθεί την πράξη του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

Και η Πάρις Χίλτον θέλησε να του απαντήσει και εκείνη μέσα από ένα βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα, προκαλώντας φρενίτιδα στους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, ο influencer Γκρεγκ Μπράουν -μέσα από το κανάλι AsapSCIENCE-  θυμήθηκε μια ιστορία από το παρελθόν του. Ο διάσημος πλέον influencer,  παραδέχτηκε πως «έκλεψε» από την κληρονόμο ένα ζευγάρι επώνυμα γυαλιά ηλίου κατά τη διάρκεια μιας νύχτας διασκέδασης, μέσα από το αυτοκίνητο της.

@asapscienceCould Paris sue me?♬ original sound – AsapSCIENCE

«Ένα πράγμα για μένα είναι ότι κάποτε λήστεψα την Πάρις Χίλτον και ελπίζω να μην το δει ποτέ αυτό γιατί μπορεί να πάω φυλακή. Ήταν το 2007. Ήμουν σε μια συναυλία της MIA, της μουσικού. Ήταν υπέροχα, πίναμε και λίγο αργότερα, έφυγα από τη συναυλία. Τότε ένα μεγάλο, μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε και όλοι αυτοί οι άνθρωποι φώναζαν όταν είδαν την Πάρις Χίλτον και εκείνη βγήκε έξω».

«Τότε όλοι μπαίνουν μέσα στο κλάμπ, συμπεριλαμβανομένης της Πάρις Χίλτον. Όλοι έφυγαν. Αλλά το αυτοκίνητο ήταν ακόμα εκεί και εγώ και ο φίλος μου ανοίξαμε την πόρτα. Δεν υπήρχε κανείς στο αυτοκίνητο, οπότε απλά μπήκαμε μέσα. Τότε, βρήκαμε  ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, μάρκας Christian Dior. Γελούσαμε, ουρλιάζαμε, ήμασταν στο αυτοκίνητο της Πάρις Χίλτον. Τότε ο φίλος μου είπε, «Τρέξε» και σκέφτηκα ότι έρχεται η αστυνομία, οπότε τρέξαμε. Αλλά ο φίλος μου στην πραγματικότητα ούρλιαζε από χαρά γιατί είχε κλέψει τα γυαλιά ηλίου της Christian Dior. Λυπάμαι Πάρις. Οπότε ναι, λήστεψα την Πάρις Χίλτον. Ελπίζω να είναι εντάξει και σας παρακαλώ μην με βάλετε φυλακή. Είστε πλούσια», συνέχισε.

Η απάντηση της Πάρις Χίλτον

Η Πάρις όχι μόνο δεν φαίνεται να ενοχλείται από το περιστατικό, αλλά απάντησε στο βίντεο για το περιστατικό μέσω ενός «ντουέτου» στο TikTok.

@parishilton #duet with @asapscience LOL! 😹 Can you please do a reveal of the sisterhood of the traveling Paris Hilton sunglasses? 🤣💀🕶 #ThatsNotHot #ButThatsHilarious #ButAlsoPlsDontRobMe ♬ original sound – AsapSCIENCE

Συγκεκριμένα, η διάσημη κληρονόμος έγραψε: «Σας συγχωρώ και μπορείτε να τα κρατήσετε! Δεν πρόκειται να σας χαλάσω την παράδοση της αδελφότητας των ταξιδιωτικών γυαλιών ηλίου της Πάρις Χίλτον». Στη συνέχεια, ο Γκρεγκ απάντησε με ένα επιπλέον, βίντεο στο οποίο φοράει τα κλεμμένα γυαλιά.

Η Πάρις αναδημοσίευσε το δεύτερο TikTok του σε ένα άλλο «ντουέτο», φορώντας ένα παρόμοιο ζευγάρι γυαλιά.

«Ω Θεέ μου, τα θυμάμαι αυτά τα γυαλιά. Σου πάνε πολύ, οπότε μπορείς να τα κρατήσεις. ΥΓ. Ποτέ δεν φεύγουν από τη μόδα», έγραψε στη λεζάντα.

@parishilton #duet with @asapscience #Stitch Omg, I remember these sunglasses 🕶🤣🤣🤣 They look hot on you so you can keep them!🥰 PS: They NEVER went out of style 💅🏼✨ #Sliving ♬ original sound – AsapSCIENCE

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024