Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπασταθόπουλος: «Κάθε ματς που περνάει, θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι»

Παπασταθόπουλος: «Κάθε ματς που περνάει, θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι»

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα εμφανίσει μια καλύτερη εικόνα στην συνέχεια εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μετά την νίκη των Πειραιωτών κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Ντόι στο 40′, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο μέρος, για να φέρει… τούμπα το ματς κόντρα στον ΟΦΗ και να πανηγυρίσει έτσι ένα πολύ σημαντικό τρίποντο εν όψει της συνέχειας.

Μετά το τελικό σφύριγμα ο πολύπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι είναι μια ομάδα που χτίζεται από την αρχή, με πολλά νέα παιδιά και ποιότητα.

Διαβάστε επίσης: Χάμες: «Δεν με πειράζει που δεν σκόραρα, σημασία έχει ότι κερδίσαμε»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος:

«Πιστεύω ότι σήμερα δείξαμε ότι άσχετα με την κατάσταση που βρισκόμαστε, είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Γυρίσαμε ένα δύσκολο ματς. Είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και να διευρύνουμε το σκορ στο δεύτερο μέρος. Περάσαμε από μία δύσκολη έδρα. Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλή ομάδα και συνεχίζουμε.

Και στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο είχαμε πολύ καλή εικόνα. Σίγουρα είμαστε μία ομάδα που έχει περάσει πολλά και χτίζεται από την αρχή. Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά και υπάρχει πολλή ποιότητα. Η υπόσχεση που έχω να δώσω, είναι ότι κάθε ματς που θα περνάει, θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι.

Ο Νιόπλιας είναι από τους προπονητές που με βοήθησαν στην καριέρα μου. Τον είχα από μικρό στην Εθνική και για αυτό που είμαι σήμερα, το χρωστάω σε αυτόν και σε όσους ήταν στις μικρές Εθνικές ομάδες».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024