Η πρώτη αγωνιστική της Euroleagueολοκληρώθηκε και περιείχε τα πάντα. Μεγάλα διπλά, άνετες νίκες αλλά και εκπλήξεις με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στην Ευρώπη να μπαίνει και πάλι στις ζωές μας.
Μετά και το πέρας της 1ης αγωνιστικής η διοργάνωση, δημοσίευσε το βίντεο με τις δέκα καλύτερες στιγμές των αγώνων, με τον Παναθηναϊκόνα έχει εκπροσώπηση, με τους Γιώργο Καλαϊτζάκη και Ντέρικ Γουίλιαμς.
Οι δυο «πράσινοι» συνεργάστηκαν εξαιρετικά σε μία φάση στον αγώνα κόντρα στην Ρεάλ, με τον Αμερικανό να καρφώνει εντυπωσιακά. Στο νούμερο ένα, βρίσκεται ο Κρις Κουμάντζι της Άλμπα Βερολίνου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.