Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλέλια Ρένεση: «Δεν αξίζει να φοβόμαστε επειδή ένας χυδαίος πούλησε σαν προϊόν δυο στιγμές ερωτά»

Κλέλια Ρένεση: «Δεν αξίζει να φοβόμαστε επειδή ένας χυδαίος πούλησε σαν προϊόν δυο στιγμές ερωτά»

Με ανάρτησή της στα social media, η ηθοποιός στέλνει το δικό της μήνυμα στήριξης που τα κορίτσια που έχουν πέσει θύματα revenge porn

Η Κλέλια Ρένεση διαθέτει έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram και πολλές φορές μέσω αυτού τοποθετείται για κοινωνικά θέματα ενώ δεν διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της για ζητήματα που την απασχολούν.

Αυτό έκανε και στην τελευταία της ανάρτηση. Συγκεριμένα, η ηθοποιός έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο και αναφέρθηκε στα  κορίτσια που έχουν πέσει θύματα revenge porn.

Έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα και ζήτησε να μην φοβούνται τίποτα «παρά μόνο την απουσία της ίδιας τους της φωνής».

Η ανάρτησή της

«Το σώμα πάντα γνωρίζει. Έχει γνώση βαθιά, παλαιά κ αμετάκλητη. Το κρίμα είναι ότι πάψαμε να το ακούμε. Ο νους μπολιάστηκε με χίλιους δυο ξένους εντολείς. Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, πάντα το σώμα σου μιλάει.. σε καλεί κοντά του ή σε απωθεί.. αν κάνεις ησυχία θα τ ακούσεις να μιλάει ξεκάθαρα.. όχι δεν μας αξίζει να φοβόμαστε κορίτσια επειδή ένας χυδαίος ανόητος πούλησε σαν προϊόν δυο στιγμές ερωτά.. όχι δεν αξίζει να κρυβόμαστε επειδή ο άλλος έδειχνε καλό παιδί κ κοινωνικά καταξιωμένος αλλά το σκότωσε το άμορφο κορίτσι του.. όταν μια γυναικά μοιράζεται την ιερή θηλυκότητα της δεν μπορεί παρά μόνο ιερό ναό να δημιουργήσει.. κ κει μέσα δεν χωράει φόβος ούτε δισταγμός.. άκου το σώμα σου καλό μου πουλάκι.. κάτι από την συμπεριφορά του θα σου δώσει την προειδοποίηση.. από ένα βλέμμα, ένα σχόλιο, μια γκριμάτσα, μια σιωπή εκκωφαντική θα καταλάβεις μια σκιά από το σκοτάδι που κρύβεται.. η γνώση είναι παλιά. Και σε περιμένει.

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα παρά μόνο την απουσία της ίδιας σου της φωνής.. με βαθιά αγάπη για την ιερή θηλυκότητα σου κ για όλη την φλόγα κ την αγάπη που μπορεί να σκορπήσει για να ζεστάνει τον παγωμένο τούτο κόσμο. Για όσες προδόθηκαν κ βουτήξαν στην άβυσσο. Για να μην υπάρξουν άλλες. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΦΗΝΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΣ ΤΑ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ.. φτου ξελευθερία χωρίς φόβο με πολύ πάθος. Το νου μας κορίτσια. Σας αγαπώ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024