Κλέλια Ρένεση: Υπέρ των ανεμβολίαστων υγειονομικών – «Δώστε στον κόσμο πίσω τη δουλειά του»
Η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στην οποία στάθηκε δίπλα στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή
Η Κλέλια Ρένεση συνηθίζει να τοποθετείται για τα θέματα της επικαιρότητας και «τολμάει» πάντα να λέει ανοιχτά τη γνώμη της.
Αυτή τη φορά η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στην οποία στάθηκε δίπλα στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή, καθώς και στους απεργούς πείνας.
Η ίδια χαρακτήρισε το κράτος «τυφλό, κουφό και άκαμπτο» και αποκάλυψε θα είναι παρούσα στη συγκέντρωση που θα γίνει από τους υγειονομικούς έξω από το υπουργείο Υγείας. Μάλιστα, δε δίστασε να επιτεθεί και στα media.
Διαβάστε τι έγραψε η Κλέλια Ρένεση
«21 μέρες απεργίας πείνας. Εξαθλιωμένοι, εξαντλημένοι, πλήρως φτωχοποιημένοι, εγκαταλελειμμένοι από όλους, εκατοντάδες συμπολίτες μας παλεύουν για το δικαίωμα της εργασίας σε ένα κράτος που απεδείχθη τυφλό, κουφό κι άκαμπτο. Δώστε στον κόσμο πίσω τη δουλειά του!!
ΠΕΜΠΤΗ 14/4 ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ. Ελπίζοντας να έχουν αντέξει / Υγ: κουφ@λες ΜΜΕ μόνο για την απεργία πείνας της οξαποδώ μας σερβίρετε.. για όλη αυτή τη κατάντια ΛΕΞΗ!»
Δείτε την ανάρτηση
View this post on Instagram
- Σισμανόγλειο: «Νοσηλεύτρια σε πανικό φώναζε ‘φωτιά’ – Είχε πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσες να δεις τίποτα»
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 14 περιοχές
- Έρευνα: 7 στους 10 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις της
- Από τα ελληνικά νησιά έως τα Τίρανα και τη Βαρκελώνη: Οι διαμαρτυρίες αποκαλύπτουν το τίμημα του υπερτουρισμού στην Ευρώπη
- Δεκατρείς σφαίρες πισώπλατα
- Η άνοδος των «γκρι διαζυγίων»: Γιατί οι Baby Boomers αφήνουν πίσω το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»
- Ο Θοδωρής Φέρρης τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη σε μια ξεχωριστή συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού
- Άργος: Απολογούνται την Παρασκευή οι αστυνομικοί που πυροβόλησαν 20χρονο στο κεφάλι – Έριξαν καταιγισμό από σφαίρες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442