Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλέλια Ρένεση: «Μας έχουν κλέψει τη ζωή και το όνειρο»

Κλέλια Ρένεση: «Μας έχουν κλέψει τη ζωή και το όνειρο»

Φανερά εκνευρισμένη η ηθοποιός με όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Μέσω των social media τοποθετήθηκε η Κλέλια Ρένεση με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία και το κύμα ακρίβειας που σαρώνει την καθημερινότητα των πολιτών.

Η ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές ελεύθερα την άποψή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έχει αποδείξει πως δεν μασάει τα λόγια της. Με μία μακροσκελή ανάρτηση αναφέρθηκε στο κλίμα διχασμού που επικρατεί αυτή την περίοδο και τόνισε χαρακτηριστικά πως «όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε».

Από τις αιχμές της Κλέλιας Ρένεση δεν κατάφερε να ξεφύγει και ο τρόπος με τον οποίον τα ΜΜΕ αντιμετωπίζουν όσα συμβαίνουν στον κόσμο αυτή την ταραγμένη περίοδο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ηθοποιού

«Καλοί μου άνθρωποι, πείτε μου ότι δεν χρειάζεται να φτάσουμε στην απόλυτη εξαθλίωση για να συσπειρωθούμε. Αριστεροί, δεξιοί, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι. Όχι στο δημοψήφισμα, ναι στο δημοψήφισμα. Όχι στη συμφωνία των Πρεσπών – ναι στην συμφωνία των Πρεσπών. Με τον Πούτιν – Με τον Μπάιντεν. Όχι στον πόλεμο της Ρωσίας, όχι στον πόλεμο του ΝΑΤΟ. Ολυμπιακοί Παναθηναϊκοί.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣ.

Από την επόμενη επιδότηση, το επόμενο επίδομα, την επόμενη δόση εμβολίου, από το αν κλείσει η στρόφιγγα του γείτονα, από τα πάντα. Έχουν ξεπουλήσει τη χώρα και την έχουν μοιράσει μέρα μεσημέρι χωρίς να έχουμε περιθώριο αντίδρασης. Η βενζίνη έχει φτάσει στο Θεό κ δεν ανοίγει ρουθούνι! Ιδιωτικοποιούν τις πιο απαραίτητες υποδομές για την επιβίωση μας και μετά νίπτουν τας χείρας τους

Μας χλευάζουν λέγοντας μας ότι φταίνε τα ψυχολογικά μας που δεν καταναλώνουμε ρεύμα και θέρμανση. Μας λένε ότι έχουμε υψηλό επίπεδο διαβίωσης, υπονοώντας ότι έχει κι άλλο χώρο για να ρουφήξει το κράτος.

Και όλα αυτά τα εισπράτουμε ως κανονικότητα. Οι ειδήσεις μας εκπαιδεύουν ώστε να γίνουμε φρόνιμοι θεατές της εξαθλίωσης μας, και να λέμε και δόξα τον Θεό που ακόμα υπάρχουμε… Το ΕΣΥ το έχουν διαλύσει, σε θέλουν πελάτη αλλού, στα γωνιακά μαγαζιά τους. Την αγροτική τάξη την κατεδάφισαν για να κάνουμε αλισβερίσια με τους ξένους φίλους μας. Τους έκαναν ικέτες επιδομάτων και επιδοτήσεων.

Είμαστε η πιο νωθρή και μουδιασμένη παρέα που γνώρισε ποτέ ο τόπος αυτός. Και αυτό βέβαια γιατί ποτέ δεν γίναμε «παρέα» και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μας αποπροσανατολίζουν με διχασμούς…

Όλα τα καλά παιδιά έκοψαν τη γλώσσα τους για να μην βρουν μπελά. Δεν είναι η υποταγή ο μόνος τρόπος να πορευτεί ένας πολίτης. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην γίνεις ποτέ πολίτης, παρά ένα νούμερο στο καρνέ τους. Μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια. Είμαι σίγουρη πως μπορούμε. Είναι υποχρέωση μας να το καταφέρουμε. Εμάς μόνο έχουμε».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024