Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλέλια Ρένεση: Έξαλλη με το «μπλόκο» στους Ρώσους καλλιτέχνες

Κλέλια Ρένεση: Έξαλλη με το «μπλόκο» στους Ρώσους καλλιτέχνες

Η οργισμένη ανάρτησή της στο Instagram

Πυρ και μανία έγινε η Κλέλια Ρένεση με το εμπάργκο σε Ρώσους καλλιτέχνες. Το Υπουργείου Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι αναστέλλει «οποιαδήποτε υλοποίηση, συνεργασία, προγραμματισμό ή συζήτηση εκδηλώσεων με ρωσικούς πολιτιστικούς οργανισμούς» λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκα και άλλα κράτη. Η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου ακύρωσε την περιοδεία των Μπαλέτων Μπολσόι το καλοκαίρι, η Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης διέκοψε τη συνεργασία της με καλλιτέχνες και θιάσους από τη Ρωσία ενώ η Φιλαρμονική του Παρισιού απαγόρευσε συναυλίες με τον Ρώσο μαέστρο Valery Gergiev.

Η ηθοποιός, με μία ανάρτησή της στο Instagram, θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τα τεκταινόμενα και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Αυτό με την “πολιτισμική” εξαφάνιση οποιουδήποτε Ρώσου δημιουργού, μου θυμίζει σεκλεντιασμένη ανόητη κορασίδα που ο καλός της την παράτησε στα κρύα του λουτρού κ αυτή τον διαγράφει απ’ τα social, σβήνει την επαφή στο τηλ, παίρνει τις φιλενάδες της κ τους διατάζει να τον διαγράψουν κ αυτές κτλ.. Πατάτε καλά μωρέ;;!!! Συγχέετε τα εγκλήματα των πολιτικών με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ενός ολόκληρου λαού;!!!!

Παγκόσμια αριστουργήματα μπαίνουν στη μαύρη λίστα για να κάνετε «ντα» το alter ego σας;! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρα με τη μέρα μοιάζετε περισσότερο στο τέρας που πάτε να τιμωρήσετε. Η τέχνη της Ρωσίας δεν θα εξατμιστεί. Έχει καλλιτεχνική πορεία αιώνων και μόνο που προσπαθείτε τον αφανισμό αυτού του προσώπου της δείχνει ποιοι είστε».

Δείτε την ανάρτησή της

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024