Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Καραμπάγκ, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν την ήττα με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.
Ένα αποτέλεσμα το οποίο δυσκολεύει ακόμη πιο πολύ την υπόθεση πρόκριση για τους Πειραιώτες. Παρά την άσχημη βραδιά της ομάδας του Μίτσελ, ο Κωσταντίνος Τζολάκης κατάφερε να κατακτήσει μια… πρωτιά.
Ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών ήταν πρώτος σε επεμβάσεις, με οκτώ, με τον Κέναν Πίριτς της ΑΕΚ Λάρνακας να έρχεται δεύτερος με επτά.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.