Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Μακαλιάς: «Με στεναχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας»

Δημήτρης Μακαλιάς: «Με στεναχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας»

Δείτε τι έγινε

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2nightshow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Αντιγόνη Ψυχράμη και στην βοήθεια που προσφέρει στο σπίτι. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε για τις δουλειές που κάνει ο ίδιος  στο σπίτι με σκοπό να βοηθάει τη γυναίκα του ώστε να μην την επιβαρύνει. Ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε πως εκείνος έχει αναλάβει αποκλειστικά το σιδέρωμα του σπιτιού και μάλιστα, σιδερώνει ακόμη και τα εσώρουχα της γυναίκας του όπως αποκάλυψε. Συνέχισε λέγοντας πως για λόγους υγιεινής σιδερώνει μέχρι και την κάλτσα.

Η εκπομπή «Happy Day» σχολίασε το απόσπασμα της βραδινής εκπομπής, με τον Δημήτρης Παπανώτας να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο.

Συγκεκριμένα, όταν ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε πως εκείνος έχει αναλάβει αποκλειστικά το σιδέρωμα του σπιτιού, τότε ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε πως « Μου θυμίζει Σκανδιναβία όλο αυτό, το να σιδερώνει ο άντρας».

 Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα

Το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα φαίνεται να ενόχλησε τον Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος απάντησε μέσα από την πρωινή εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία συμμετέχει.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε:

«Επειδή άκουσα και το πρωί τον Δημήτρη Παπανώτα που έλεγε στο Happy Day, ότι αυτό του θυμίζει Όσλο, του θυμίζει Σκανδιναβία το να σιδερώνει ο άντρας. Ξέρεις τι; Δεν είναι, δεν θα έπρεπε σήμερα στις μέρες μας, 2022 να συζητάμε για το αν σιδερώνει ο άντρας, εάν βοηθάει τη γυναίκα, το θεωρώ δεδομένο ότι θα έπρεπε να συμβαίνει. Ένιωσα από τον Δημήτρη το πρωί ότι τι θέλει, να φέρνει η γυναίκα την παντόφλα και την εφημερίδα στον άντρα; Με στενοχώρησε αυτό, δεν είμαστε Σκανδιναβία, είμαστε Ελλάδα. Μήπως είμαστε και πιο μπροστά ίσως».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024