Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Times: Η Κάλυμνος, ο καλύτερος αναρριχητικός προορισμός της Ελλάδας

Times: Η Κάλυμνος, ο καλύτερος αναρριχητικός προορισμός της Ελλάδας

 Η Κάλυμνος θεωρείται, έπειτα από δημοσιογραφική ερεύνα, η κορυφαία επιλογή των αναρριχητών.

Ως τον κορυφαίο προορισμό της Ελλάδας για αναρριχήσεις αναδεικνύουν οι Βρετανικοί Times την Κάλυμνο σε πρόσφατο αφιέρωμα με τα πιο ενδιαφέροντα ελληνικά νησιά για διακοπές εκτός τουριστικής αιχμής.

«Η «πολιορκημένη» ελληνική οικονομία απόλαυσε μία επιτυχημένη τουριστική σεζόν, η οποία συνεχίζεται μετά τον Αύγουστο και σε νησιά που προσφέρουν διακοπές μακριά από τις ορδές των τουριστών και είναι κατάλληλα για να «επαναφορτίσει» κανείς τις μπαταρίες του», τονίζεται στο άρθρο.

Η Κάλυμνος θεωρείται, έπειτα από δημοσιογραφική ερεύνα, η κορυφαία επιλογή των αναρριχητών. Το νησί των σφουγγαράδων διαθέτει μερικά από τα καλύτερα αναρριχητικά πεδία στον κόσμο, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την αισθητική των γραφικών χωριών, τα εξαιρετικά δείγματα νεοκλασικής τέχνης με art deco επιρροές, το εντυπωσιακό λιμάνι, και το Αρχαιολογικό Μουσείο με τη χάλκινη «Κυρά της Καλύμνου» του 4ου αιώνα π.Χ.

Επιπρόσθετα, το αφιέρωμα των Times περιλαμβάνει τη Σύμη για γαστρονομία, το Αγκίστρι για ποδηλασία και πεζοπορία, τη Φολέγανδρο για τα ηλιοβασιλέματα, τη Σέριφο για στιγμές απομόνωσης, την ιστορική Ιθάκη, την Τήνο για θαλάσσια σπορ, την πολιτιστική Σύρο, τους Παξούς για ιστιοπλοΐα και την Ύδρα για διακοπές χωρίς αυτοκίνητο.

«Οργανώνουμε το κάλεσμα μας σε δημοσιογράφους και φορείς όπως τα Γραφεία ΕΟΤ σχετικά με τις πολύπλευρες δυνατότητες του προορισμού, ώστε η Κάλυμνος να «πρωταγωνιστεί» σε προτάσεις μεγάλων διεθνών ΜΜΕ. Αν και η παγκόσμια αβεβαιότητα που «γέννησε» η πανδημία στάθηκε εμπόδιο μέχρι στιγμής για νέες πρωτοβουλίες, επανερχόμαστε δυναμικά στον τομέα της διοργάνωσης θεματικών τουριστικών δράσεων στο νησί», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Καλυμνίων, Δημήτρης Διακομιχάλης.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024