Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Ιωάννα Τούνη: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Δείτε την ανάρτησή της

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer είναι έγκυος και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τις προηγούμενες ημέρες ταξίδεψε στο Μιλάνο με τους φίλους της και όπως ήταν αναμενόμενο, μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από την μητρόπολη της μόδας.

Νωρίτερα σήμερα, ανέβασε μία νέα φωτογραφία από την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και τα likes έπεσαν «βροχή».

Σε αυτή ποζάρει φορώντας ένα μαύρο παντελόνι, με επίσης μαύρα τοπάκι και τζάκετ και έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της κοτσίδα.

Η instagrammer μάλιστα επέλεξε να αφήσει ακάλυπτη τη φουσκωμένη της κοιλιά, η οποία όπως έχει πει στους ακόλουθούς της πολλές φορές, μεγαλώνει με αρκετά γρήγορους ρυθμούς.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε στα αγγλικά τη φράση: «Αν αλλάξω, θα το κάνω για μένα».

Δείτε την ανάρτησή της

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιούλιο μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και μέσα από story.

Στο story είπε: «Να σας πω κάτι διαδικτυακά μου κολλητάρια…Ξέρω ότι έχω εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό…και δε σας μιλάω πολύ, δε συζητάμε όπως παλιά και έχω χαθεί γενικά! Έχουν συμβεί πολλά και πολύ μεγάλα πράγματα στη ζωή μου τους τελευταίους 3 μήνες… Έχω επηρεαστεί αφόρητα, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά…Παίρνω τον χρόνο μου, ώστε να μπορέσω να το διαχειριστώ πρώτα μέσα μου και έπειτα να το επικοινωνήσω με εσάς! Θα γίνω ΜΑΝΑ! θα σας τα πω αναλυτικά σε στόρυ μόλις έχω λίγο παραπάνω ενέργεια και διάθεση».

Λίγο αργότερα ακολούθησε η ανάρτηση, στην οποία η ίδια κρατά μια μεγάλη ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα και το θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Στη λεζάντα, αναφέρεται στη μητέρα της, η οποία πέθανε πριν 3 μήνες και στην είδηση της εγκυμοσύνης, η οποία ήρθε αμέσως μετά το θάνατό της.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες. Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια. Μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται. Πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!

Η μαμά μου, όλα μου.Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή. Θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».

Λίγες ημέρες μετά συνέβη αυτό!

Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό, ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω.

Ανυπομονώ!

Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024