Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Συνατσάκη: Η εξομολόγηση για τη δυσκολία να μείνει έγκυος και οι αγωνίες στον έβδομο μήνα της κύησης

Μαίρη Συνατσάκη: Η εξομολόγηση για τη δυσκολία να μείνει έγκυος και οι αγωνίες στον έβδομο μήνα της κύησης

Η παρουσιάστρια μιλά πρώτη φορά τηλεοπτικά για την εγκυμοσύνη της και κάνει αποκαλύψεις

Καλεσμένη στην «Ελένη» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης (28/9) η Μαίρη Συνατσάκη.

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια βρίσκεται στον έβδομο μήνα της κύησης και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τις αγωνίες που έχει αλλά και για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή.

«Ήμουν άρρωστη τέσσερις μήνες »

«Έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να το ανακοινώσω στον πέμπτο μήνα. Είχα αγωνίες. Είχα δυσκολίες και δεν ήξερα άλλα κορίτσια που είχαν έτσι εμετούς, ανακατωσούρες, ζαλάδες. Έβλεπα εδώ τη Λάουρα Νάργες που είχε έρθει και έλεγα γιατί δεν λέμε ότι είναι τόσο περίεργα στην αρχή; Ήμουν άρρωστη τέσσερις μήνες με γαστρεντερίτιδα. Λούφαξα με αυτό», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν πολύ περίεργα. Ήταν κάτι που συνέβη από μεγάλη χαρά και επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία. Ήμουν από τις γυναίκες που αυτόν τον προληπτικό έλεγχο υπογονιμότητας ωραία θα ήταν να ήξερα να το είχα κάνει στα 25 μου. Στα 33 μου κατάλαβα ότι δεν θα είναι ένας ομαλός δρόμος, θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, εννοώ να λύσουμε κάποια θέματα. Με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης, γιατί όταν είσαι 25 δεν έχεις το μυαλό σου στα 30, 35 και τα 40 σου».

«Είδα στα μάτια του ότι…»

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση της με τα social media, τα οποία τόνισε ότι είναι μέρος της καθημερινότητάς της, όπως και η επικοινωνία με τον κόσμο.

«Τώρα το κάνω λιγότερο, επειδή ο κόσμος έχει τη διάθεση να με προστατέψει και να πει τη δική του εμπειρία, μου ήρθαν πληροφορίες που ήταν παραπανίσιες για την κατάσταση. Καταλαβαίνω ότι οι γυναίκες δεν έχουν πάρει ενδεχομένως από το περιβάλλον τους την υποστήριξη ότι τα κατάφεραν σε μία δυσκολία. Επειδή έρχεται και το μωρό, και άπαξ κι αν είναι υγιές, σου λένε “ε, καλά τώρα, είχες μία τραυματική εμπειρία τοκετού, κοίτα τώρα πως είναι το παιδί”. Η άλλη το έχει ζήσει, θέλει κάποιον να της πει συγχαρητήρια», δήλωσε.

Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Ίαν Στρατή: «Είδα στα μάτια του ότι είναι πολύ έτοιμος και πολύ διαθέσιμος συναισθηματικά. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Γνωριζόμασταν και από πιο πριν και τον είδα σε βασικές αλλαγές του. Νιώθω πολύ ωραία. Μπήκα στον έβδομο και πήρα μια ανάσα»

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024