Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Η εγκυμοσύνη, ο θάνατος της μητέρας της και ο έρωτας με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη: Η εγκυμοσύνη, ο θάνατος της μητέρας της και ο έρωτας με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Πικράθηκα που όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη έγραφαν “ποιανού είναι το παιδί”», εξομολογείται η influencer

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής (9/9) η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer που διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνη της μίλησε για το πρώτο παιδάκι που θα φέρει στον κόσμο, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Επίσης, αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της και ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

«Έπρεπε να διαχειριστώ πολλά»

«Έχω συνέλθει τώρα, δεν ήμουν καλά για μερικούς μήνες… Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης μου είπε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης γιατί είμαι έγκυος. Παίρνω ένα τεστ απλά για να του αποδείξω ότι δεν είμαι. Είχε ένστικτο, ήταν οι πρώτες τρεις βδομάδες. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Δεν ξέρω τι κόλπα έκανε», ανέφερε αρχικά στο «Happy Day».

Και πρόσθεσε: «Ένιωσα πολύ περίεργα, ήρθαν μαζεμένα πολλά. Είχε φύγει η μαμά μου πρόσφατα και έπρεπε να διαχειριστώ πολλά. Αποδιοργανώθηκα, μου ήρθε απότομο. Είναι πολύ όμορφο, ήθελα και εγώ και ο Δημήτρης παιδιά αλλά ήταν αναπάντεχο. Ο Δημήτρης είναι πλασμένος για να γίνει μπαμπάς».

Στη συνέχεια, μιλώντας για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, λύγισε: «Με συγκίνησες πρωί πρωί. Τη λατρεύω τη μαμά μου. Τον ίδιο μήνα έχασα τη μαμά μου και έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι η μαμά μου δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να ξέρω ότι με αγαπάει και να νιώθω ότι έχω κάτι πολύ σημαντικό και δικό μου».

«Ήμουν ράκος σωματικά»

Όσο για τις δυσκολίες που είχε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της;

«Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη», αποκάλυψε.

Ακόμη, η Ιωάννα Τούνη έκανε ειδική μνεία στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media και στις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει με τον αγαπημένο της.

«Οι έξυπνοι του πληκτρολογίου…»

Όπως τόνισε: «Υπάρχουν φορές που έχω νιώσει αδικημένη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ έντονος. Γενικά τα social, η τηλεόραση και η έκθεση θέλουν να είσαι τόσο όσο, θέλει καθωσπρεπισμό, να κρύβεις λόγια. Μιλάω με τον κόσμο μου σαν να είναι πέντε άτομα, θα μιλήσω χύμα για όσα με στεναχώρησαν ή με νευρίασαν. Μου φαίνεται αστείο και νομίζω ότι είναι περιττό για μια κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και να ρωτούν ποιος είναι ο πατέρας. Έπρεπε να κάνω μεγάλο tag Δημήτρης Αλεξάνδρου;»

«Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα γιατί πολλές φορές δεν ξέρω του φταίει η καθημερινότητά του; Ενδεχομένως κάτι από τη μίζερη ζωή του και θέλει να ξεσπάσει; Οι έξυπνοι του πληκτρολογίου είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει. Πολύ σπάνια θα κάνω μπλοκ, βαριέμαι, αν το έκανα δεν θα έκανα τίποτα άλλο. Οι haters ανεβάζουν την απήχηση του λογαριασμού μου. Και τα αρνητικά σχόλια βοηθάνε», κατέληξε.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024