Συγκλονίζει η Μαρία Ιωαννίδου: Έκανα εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό αλλά απέβαλλα στην σκηνή
Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για ένα γεγονός που έχει μετανιώσει
Η Μαρία Ιωαννίδου προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».
Η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε στο MEGA πως υπήρξαν άτομα που έχουν κακοποιήσει την ηθελημένη αφέλειά της.
«Σας αρέσω δεν σας αρέσω, είμαι έπος! Αισθάνομαι λίγο Τσέχοφ, λίγο Ντοστογιέφσκι, λίγο Καβάφης με την αυτοβιογραφία μου», είπε.
Διαβάστε επίσης: Μαρία Ιωαννίδου: «Φτάνει με το #MeTOO – Δεν γουστάρω…»
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην σχέση της με την Ναταλία Γερμανού: «Η Ναταλία είναι λίγο μοναχικό άτομο από επιλογή, δεν βρισκόμαστε συχνά. Όταν είχα τον καρκίνο τηλεφωνούσε, άλλα δεν πέρασε να με δει».
Η ίδια αποκάλυψε ποιο ήταν το γεγονός που την έκανε να μετανιώσει, αλλά και μοιράστηκε μία τραυματική εμπειρία που είχε.. «Έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό, πέτυχε και μετά πέθανε. Ο Θεός με τιμώρησε… Απέβαλα πάνω στην σκηνή ενώ χόρευα», είπε.
Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της, όταν ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο στον μαστό. Η ίδια δεν ήθελε να κάνει μαστεκτομή και είπε στον γιατρό να μην της αφαιρέσει το στήθος αν δεν βρει όγκο.
Δείτε το βίντεο
- Ιράν: Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους – Νεκρός ο ένας από τους δύο χειριστές
- Διατροφή: Η nordic diet κάνει καλό στην υγεία και στον πλανήτη
- Κακοκαιρία εξπρές με καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Καμπανάκι για έντονα φαινόμενα
- Μειωμένο έως 35% το τεκμήριο διαβίωσης
- ICE, Πούτιν, Νετανιάχου στο «στόχαστρο» του Μπόνο στο πρώτο άλμπουμ των U2 από το 2017
- Ξέχνα το μέγεθος: Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερο σεξ







