Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ιωαννίδου: «Έχασα τα πάντα - Μπήκε στη ζωή μου και με κατέστρεψε»

Μαρία Ιωαννίδου: «Έχασα τα πάντα – Μπήκε στη ζωή μου και με κατέστρεψε»

Για τη συνεργασία που την οδήγησε στη χρεοκοπία μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου.

Τη συνεργασία που είχε με μια «φίλη» της σε μια σχολή χορού και η οποία την οδήγησε στην πτώχευση αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου.

Όπως τόνισε η ηθοποιός και δασκάλα χορού, έχασε όλη της την περιουσία τα τελευταία 7 χρόνια, εξαιτίας των οφειλών που δημιουργήθηκαν στο όνομά της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Οpen Weekend», όπου και ήταν καλεσμένη, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Μέσα σε αυτήν την επταετία έχασα όλη μου την περιουσία, γιατί μου έχει μείνει κάτι από τη χαζοτσιχλόφουσκα κι εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο».

«Τα έδωσα όλα σε σχολή χορού και ξαφνικά δεν πληρώθηκε τίποτα. Είχα δύο σχολές κι επειδή έκανα θέατρο και διάφορα δεν προλάβαινα και την εμπιστεύτηκα σε μία δήθεν φίλη -που ήταν αυτός ο σατανάς ο καταραμένος που μπήκε στη ζωή μου- και δεν πλήρωνε ούτε ΙΚΑ, ούτε υπαλλήλους, ούτε ενοίκια και χάνω σπίτια» συμπλήρωσε για την οικονομική καταστροφή που βίωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα λάθη που είχαν γίνει, αναφορικά με τη συνεργασία τους και τη διαχείριση της συγκεκριμένης σχολής. «Εγώ κακώς είχα αφήσει την προσωνυμία διαχειρίστρια. Δεν είχα τίποτα αλλά ήθελα να έχω την καλλιτεχνική επιμέλεια της σχολής. Είχα δώσει τη σχολή στην κυρία να την κάνει ο Θεός κι εγώ θα δίδασκα. Αυτή με φόρτωνε με ενοίκια, μισθούς, εισφορές και ξαφνικά πριν από αυτά χρόνια μου έρχονται όλα» ανέφερε.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, αυτή ήταν η αιτία που έχασε και το σπίτι στο Μάτι που της είχε χαρίσει ο Φρέντυ Γερμανός. «Κι έχασα το σπίτι μου στο Μάτι, που μου το χάρισε ο αγαπημένος μου Φρέντυ κι έχασα όλη μου την περιουσία. Είμαι φτωχή» τόνισε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024