Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ιωαννίδου: «Φτάνει με το #MeTOO - Δεν γουστάρω...»

Μαρία Ιωαννίδου: «Φτάνει με το #MeTOO – Δεν γουστάρω…»

Η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη είπε ότι δεν θέλει πλέον να σχολιάζει γιατί τα λόγια της παρεξηγούνται

Η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου μίλησε σε συνέντευξή της για τους προφυλακισμένους, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και τις δημόσιες μαρτυρίες κατά του Γιώργου Κιμούλη. Ειδικότερα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να ασχοληθούμε με αυτές τις αηδίες και δεν θέλω να πιθηκίζω και να λέω ότι λένε οι άλλοι. Υπάρχει ο Κούγιας, υπάρχει η Ευελπίδων, υπάρχουν όλοι αυτοί και ήδη τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι αυτοί. Θα ξαναβγεί στο θέατρο ο Φιλιππίδης μετά από όλα αυτά; Δυστυχώς όχι. Δεν θέλω να την πιάσω όμως αυτή τη συζήτηση».

«Καμία γνώμη και καμία άποψη, δεν θέλω να με ξαναρωτήσετε! Θα το αρπάξουν και θα λένε… Δεν θέλω, παιδιά! Δεν θέλω, σας παρακαλώ δηλαδή. Όποιος φταίει να τιμωρείται αλλά φταίει; Γιατί βγάλαμε απόφαση; Τα κανάλια έβγαλαν απόφαση».

Το θέατρο λεκιάστηκε

«Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους πια! Είναι βρώμικο πια! Βγαίνει ο καθένας και λέει τα διάφορα του. Δεν γουστάρω. Δεν γουστάρω, τελείωσε. » συμπλήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. Ξεχωρίζουμε τις παθούσες και τα θύματα, είμαι μαζί τους. Αλίμονο, είμαι μαζί τους. Από κει και έπειτα βρώμισε! Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω! Έχω δώσει όλη την ζωή μου στο θέατρο. Κομμάτια της ζωής μου, κομμάτια από τις σάρκες και λερώθηκε το θέατρο».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024