Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι λαοί να ετοιμάζονται να πεινάσουν σε κρύα σπίτια αλλά θα χορτάσουν live συνδέσεις με βασιλικές κηδείες, λέει το ΚΚΕ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι λαοί να ετοιμάζονται να πεινάσουν σε κρύα σπίτια αλλά θα χορτάσουν live συνδέσεις με βασιλικές κηδείες, λέει το ΚΚΕ

«Μπορεί οι λαοί της Ευρώπης να ετοιμάζονται για συνθήκες “Μεσαίωνα”, με ελλείψεις σε τρόφιμα, σκοτεινές πόλεις και κρύα σπίτια, αλλά τουλάχιστον θα “χορτάσουν” live συνδέσεις και αφιερώματα σε βασιλικές κηδείες κι άλλα μεσαιωνικά έθιμα με πρίγκιπες και δούκες

Σε ένα καυστικό, ειρωνικό και άκρως επικριτικό σχόλιο για τη στάση των ΜΜΕ προχώρησε το ΚΚΕ στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο twitter με αφορμή την υπερπροβολή του θανάτου και της κηδείας της βασίλισσας της Βρετανίας Ελισάβετ.

Μεσαιωνικά έθιμα

Το ΚΚΕ σχολιάζει το γεγονός ότι από την ημέρα του θανάτου της Ελισάβετ, το θέμα αυτό καταλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος στα ελληνικά ΜΜΕ σε βαθμό πρόκλησης καθώς από τη μια οι λαοί της Ευρώπης καλούνται να ζήσουν έναν δύσκολο χειμώνα με κρύο και πείνα εν έτει 2022, την ίδια στιγμή η ενασχόληση του Τύπου διεθνώς και στην Ελλάδα αναλώνεται στην προβολή ενός χολιγουντιανού θεάματος για τη χλιδή και τα «άγχη» των «γαλαζοαίματων».

«Μπορεί οι λαοί της Ευρώπης να ετοιμάζονται για συνθήκες “Μεσαίωνα”, με ελλείψεις σε τρόφιμα, σκοτεινές πόλεις και κρύα σπίτια, αλλά τουλάχιστον θα “χορτάσουν” live συνδέσεις και αφιερώματα σε βασιλικές κηδείες κι άλλα μεσαιωνικά έθιμα με πρίγκιπες και δούκες, όπως τις τελευταίες μέρες» επισημαίνει το ΚΚΕ.

Φεστιβάλ που ανασταίνει μέχρι και νεκρούς… – Η τρολιά της ΚΝΕ

Στο μεταξύ σχολιάζοντας με μια «τρολιά» για την ειδησεογραφική κάλυψη της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ, μέσω του λογαριασμού του «Οδηγητή», της εφημερίδας της ΚΝΕ, απευθύνεται κάλεσμα συμμετοχής στο φετινό φεστιβάλ της ΚΝΕ το οποίο όπως αναφέρει γίνεται «στα πρώην βασιλικά κτήματα στο Ίλιον (Πάρκο Τρίτση)».

«Τούτη τη φορτισμένη στιγμή του «ύστατου χαίρε» στη βασίλισσα #Ελισαβετ, θα θέλαμε απλώς να θυμίσουμε ότι στα πρώην βασιλικά κτήματα στο Ίλιον (Πάρκο Τρίτση), ξεκινάει την Πέμπτη το #festival_kne, με πρόγραμμα που ανασταίνει και νεκρούς. Καλού-κακού φτύστε και στον κόρφο σας» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024