Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρθα Καραγιάννη: Τα κόμματα της Βουλής αποχαιρετούν την ηθοποιό

Μάρθα Καραγιάννη: Τα κόμματα της Βουλής αποχαιρετούν την ηθοποιό

Το ταλέντο και το ήθος της Μάρθας Καραγιάννη εξαίρουν τα κόμματα, στα συλλυπητήρια μηνύματά τους.

Τα κόμματα αποχαιρετούν την αξέχαστη ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη, που «έφυγε» σήμερα σε ηλικία 83 ετών.

«Η Μάρθα Καραγιάννη για τον πολύ κόσμο συνδέθηκε με τις έννοιες της ξεγνοιασιάς και της αιώνιας νεανικότητας», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης: Σπάνιο ντοκουμέντο: Δείτε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Μάρθας Καραγιάννη σε ηλικία 16 ετών

Και προσθέτει πως «μέσα από τις λαϊκές και ευρέως αγαπητές ταινίες της Φίνος Φιλμ, με βασικό σκηνοθέτη τον Γιάννη Δαλιανίδη, αποθεώθηκε από μια ολόκληρη γενιά κατά τις δεκαετίες του ’60 και του ‘70, ενώ κι οι μετέπειτα γενιές τη γνώρισαν, μέσα από τις ίδιες ταινίες, χρόνια μετά, κατά την προβολή τους στην ελληνική τηλεόραση».

«Ηθοποιός με πολύπλευρο ταλέντο, καθώς τραγουδούσε και χόρευε μοναδικά, έγραψε τη δική της ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας συλλυπητήρια στους φίλους και τους συναδέλφους της.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣΟΚ

«Η Μάρθα Καραγιάννη άφησε το ιδιαίτερο αποτύπωμα της στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου τις δεκαετίες του ’50 και του ’60», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο δικό του συλλυπητήριο μήνυμα για την ηθοποιό.

«Έπλασε με το υποκριτικό της ταλέντο ιδιαίτερους κινηματογραφικούς και θεατρικούς χαρακτήρες, ενώ έκανε το μιούζικαλ δημοφιλές στο ευρύ κοινό, που την κατέταξε στους αγαπημένους του πρωταγωνιστές», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, απευθύνοντας θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Το μήνυμα του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ αποχαιρετά την Μάρθα Καραγιάννη, η οποία συνέδεσε το όνομά της με την «λαμπερή» εποχή του «παλιού» ελληνικού κινηματογράφου, αναφέρει ο Περισσός σε μήνυμά του για τον θάνατο της ηθοποιού.

«Ποντιακής καταγωγής, γεννημένη στην Αθήνα και μεγαλώνοντας στο Κερατσίνι, η Μάρθα Καραγιάννη, έδωσε ‘ζωή’ στις μικροχαρές, τις μικρολύπες, τα μικρά όνειρα, χιλιάδων λαϊκών ανθρώπων που έψαχναν στην κινηματογραφική οθόνη μια διέξοδο, μια έστω φευγαλέα ανάσα, μια ανάπαυλα από την καθημερινή σκληρή πραγματικότητα, μια επιβεβαίωση ότι ο μόχθος και η τιμιότητα στο τέλος αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται ηθικά», τονίζει το ΚΚΕ.

Και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024