Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρθα Καραγιάννη - Γιώργος Κωνσταντίνου: Το άγνωστο ειδύλλιο

Μάρθα Καραγιάννη – Γιώργος Κωνσταντίνου: Το άγνωστο ειδύλλιο

Οι δύο ηθοποιοί εκτός από ότι υπήρξαν πολλά χρόνια συνεργάτες στο θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση, βιώσαν ένα μεγάλο δυνατό έρωτα τη δεκαετία του 1970.

Η Μάρθα Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου προκαλώντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Η αγαπημένη ηθοποιός υπήρξε μια πολύ όμορφη γυναίκα που προκάλεσε και πολλούς έρωτες. Ένας από αυτούς είναι και αυτός με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, που κατέληξε όμως σε μια δυνατή φιλία.

Συγκεκριμένα άρχες του 197, η Μάρθα Καραγιάννη έζησε ένα θυελλώδη ειδύλλιο κι ένα μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, που αν και έγινε πρωτοσέλιδο και εξώφυλλο στα περιοδικά της εποχής, δεν είναι πολύ γνωστό στις μέρες μας.

Διαβάστε επίσης: Μάρθα Καραγιάννη: O γάμος με γνωστό ποδοσφαιριστή και το μωρό που έχασε μετά τη γέννα

Η Μάρθα δήλωνε πολύ ερωτευμένη μαζί του αλλά κι εκείνος έλεγε ότι τον έκανε πολύ ευτυχισμένο. «Η Μάρθα είναι πολύ στοργική, με κάνει ευτυχισμένο»είχε πει σε συνέντευξή του τότε.

«Ο έρωτας μπορεί να είναι και κάτι παροδικό. Αυτό όμως που αισθανόμαστε και οι δύο, είναι αγάπη. Και η μαγική αυτή λέξη, τα κλείνει όλα. Στοργή, φιλία… Ο Γιώργος μου ενέπνευσε το θαυμασμό, τον θαυμάζω και σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο. Ζηλεύω τη μεθοδικότητά του και τον τρόπο που δουλεύει.».

Η Μάρθα και ο Γιώργος παρέμειναν καλοί φίλοι και αγαπημένοι συνεργάτες και μετά το χωρισμό τους.

Οι συνεργασίες τους στο θέατρο και στον κινηματογράφο

Η Μάρθα Καραγιάννη και ο Γιώργος Κωνσταντίνου συνεργάστηκαν στο θέατρο πρώτη φορά το 1969, στην επιθεώρηση «Η γυναίκα του ΄69».

Ακολούθησε η επιθεώρηση «Χίπηδες και ντιρλαντάδες» στο θέατρο Άννα – Μαρία Καλουτά τη σεζόν 1970 -71, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κωνσταντίνου, όπως και η επόμενη επιθεώρηση «Αλάτι και πιπέρι» το καλοκαίρι του 1971 στο θέατρο Μπουρνέλη.

Το καλοκαίρι του 1972, συνεργάζονται ξανά στις επιθεώρησεις «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» και «Σήμερα, σήμερα, σήμερα» στο θέατρο Μετροπόλιταν.

Ακολουθούν: το 1974 η επιθεώρηση «Χίπιδες και Βουλευτάδες»στο θέατρο Άννα – Μαρία Καλουτά, 1975-76 «Βρε τι γίνεται στον κόσμο» θέατρο Άννα – Μαρία Καλουτά, καλοκαίρι 1978 επιθεώρηση «Στη Χονολουλου, στη Χονολουλού» θέατρο Παρκ, καλοκαίρι 1980 «Οι διάβολοι του Τσάρλι» μουσική κωμωδία στο θέατρο Ρουαγιάλ, 1991-92 «Βουλή τους και το ραβδί της» επιθεώρηση στο θέατρο Ακροπόλ (και στη Θεσσαλονίκη).

Στον κινηματογράφο συνεργάστηκαν στις ταινίες:

Μερικοί το προτιμούν κρύο (1963), Αυτό το κάτι άλλο (1963)  και 5.000 ψέμματα (1966).

Στην τηλεόραση τους είδαμε μαζί στο σίριαλ «Ζωή πατίνι» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κωνσταντίνου, τη σεζόν 1995 – 96 στον ΑΝΤ1.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024