Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πολ Ραντ και Τζέφρι Μόργκαν έσωσαν ζαχαροπλαστείο από κλείσιμο μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του

Πολ Ραντ και Τζέφρι Μόργκαν έσωσαν ζαχαροπλαστείο από κλείσιμο μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του

Οι δύο ηθοποιοί έχουν σπίτια στο Rhinebeck της Νέας Υόρκης και αποφάσισαν να αγοράσουν το κατάστημα μαζί με τις συζύγους τους, Χίλαρι Μπάρτον και Τζούλι Ραντ.

Το Samuel’s Sweet Shop, ένα ζαχαροπλαστείο με σπουδαία ιστορία και παραδοσιακή γοητεία, γιόρτασε πρόσφατα την 25η επέτειό του. Το κατάστημα υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της κοινότητας του Rhinebeck της Νέας Υόρκης και παραλίγο να κλείσει το 2014, όταν ο ιδιοκτήτης του Άιρα Γκούτνερ απεβίωσε. Όμως ο Πολ Ραντ, ο Τζέφρι Μόργκαν και οι σύζυγοί τους αποφάσισαν να αγοράσουν το κατάστημα για να το διατηρήσουν όπως ήταν, ως δώρο στους ίδιους και στην κοινότητα. Έρχονταν εδώ για χρόνια, όπως και τόσοι άλλοι στην περιοχή, και δεν μπορούσαν να αντέξουν τη σκέψη ότι το κατάστημα θα έπρεπε να κλείσει, ανέφερε η USA Today.

Για τους ίδιους ήταν μια πολύ προσωπική απόφαση για αυτό προχώρησαν στην επένδυση. Ο Ραντ και ο Μόργκαν ασχολούνται πολύ με το ζαχαροπλαστείο και ο Ραντ εργάζεται ακόμη και στο ταμείο περιστασιακά. «Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος είναι να είναι μέρος μιας κοινότητας και να αισθάνεται συνδεδεμένος με τον τόπο που ζει και με τους άλλους ανθρώπους που ζουν εκεί, ειδικά σε μια δουλειά όπως η δική μου», δήλωσε ο Ραντ.

Ο Mόργκαν λέει ότι πάντα ένιωθε σαν στο σπίτι του στο Rhinebeck, περιγράφοντάς το ως την πόλη μας. «Είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου σε ολόκληρη την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας συνδυασμός, τόσο των ανθρώπων όσο και της γειτονιάς. Είναι μια διαφορετική ατμόσφαιρα από τα 20 χρόνια που έζησα στο Λος Άντζελες, όπου δεν γνώριζα καν τους γείτονές μου».

Ενώ το ζαχαροπλαστείο μπορεί να έχει την υποστήριξη δημοφιλών αστέρων του κινηματογράφου, η διεύθυνση είναι ουσιαστικά ντόπιοι άνθρωποι. Ο Τζον Τράβερ, ο οποίος άρχισε να εργάζεται για τον Γκούτνερ σε ηλικία 15 ετών, διευθύνει τώρα το κατάστημα. «Συνέχισε να λειτουργεί και μετά τον θάνατο του Άιρα. Λόγω της πολλή σκληρής δουλειάς και της καλής τύχης, συνέχισε να λειτουργεί».

Ο Tράβερ θυμάται το δυσοίωνο συναίσθημα μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη του μαγζιού. Δεν είχε τα μέσα για να αγοράσει και να λειτουργήσει το κατάστημα και φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να κλείσει. Τότε ήταν που ο Mόργκαν επικοινώνησε μαζί του και του είπε ότι αυτός και μερικοί άλλοι, συμπεριλαμβανομένου του Πολ Ραντ, θα βοηθούσαν να συνεχίσει να λειτουργεί το κατάστημα. Ο Tράβερ είπε ότι ο Γκούτνερ τον συμβούλεψε: «Ό,τι κι αν κάνεις, μην κλείσεις το μαγαζί – κάνε υπομονή». Αγόρασαν το κατάστημα και ο Tράβερ έγινε συνέταιρος. «Υπήρξε θρίαμβος μέσα από την τραγωδία», δήλωσε. «Είχα χάσει τον φίλο μου. Αλλά αυτοί οι πραγματικά σπουδαίοι άνθρωποι ήρθαν, με βοήθησαν και έσωσαν το τοπικό ζαχαροπλαστείο. Τώρα έχω αυτή την απίστευτη ευκαιρία να κάνω το μαγαζί όσο πιο ζωηρό μπορώ, κάτι που είναι φοβερό. Είναι υπέροχο».


«Όταν η Χίλαρι και εγώ ήρθαμε στην περιοχή και αρχίσαμε να παίρνουμε καφέ στο Samuel, ο Άιρα μας έκανε να νιώθουμε σα στο σπίτι μας. Ήταν φιλόξενος. Η διάσωση του Samuel’s είναι ένα από τα πιο ωραία πράγματα που έχουμε κάνει», δήλωσε ο Μόργκαν.

Ο Ραντ βλέπει πάντα τη θετική πλευρά της ζωής. «Το καλύτερο πράγμα του να είσαι ιδιοκτήτης ενός ζαχαροπλαστείου είναι ότι παίρνω τα αγαπημένα μου γλυκά των γιορτών από τον Ιούνιο» αστειεύτηκε. Το ίδιο συμβαίνει και με τη σύζυγό του, την Τζούλι. «Η μαγεία του Samuel’s, ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών, με κάνει να νιώθω και πάλι σαν μικρό κορίτσι», είπε.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024