Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα Ελισάβετ: Η στιγμή που ο Κάρολος έμαθε την επιδείνωση της υγείας της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η στιγμή που ο Κάρολος έμαθε την επιδείνωση της υγείας της

Έγιναν γνωστές πληροφορίες για τις κρίσιμες στιγμές στο Dumfries House.

Λεπτομέρειες για τις κρίσιμες στιγμές στο περιβάλλον του βρετανικού θρόνου, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή η βασίλισσα Ελισάβετ έρχονται στη δημοσιότητα.

Αυτή τη φορά, αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο της ενημέρωσης που είχε ο Κάρολος και η Καμίλα για την επιδείνωση της υγείας της μητέρας του.

Όπως έγινε γνωστό, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασιλική σύζυγος Καμίλα ενημερώθηκαν όσο βρίσκονταν στο Dumfries House στη Σκωτία.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα προτού βγει η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού για την επιδείνωση της υγείας της βασίλισσας, Κάρολος και Καμίλα άκουσαν έναν βοηθό να τρέχει και να τους αναζητά.

Όπως αναφέρει ο βασιλικός συντάκτης του Newsweek, Τζακ Ρόιστον, εκείνη την ώρα η Καμίλα προετοιμαζόταν για να ηχογραφήσει μια συνέντευξη με την κόρη του Τζορτζ Μπους, Τζένα, όταν ο Κάρολος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα.

Η Τζένα Μπους Χάγκερ ήταν και εκείνη που μετέφερε για τον ήχο των γρήγορων βημάτων στο διάδρομο, σημείωσε ο Ρόιστον μιλώντας στην εκπομπή The Royal Beat του True Royalty TV.

Λίγη ώρα μετά την αναστάτωση στο Dumfries House και το τηλεφώνημα στον Κάρολο, ο ίδιος και η σύζυγός του βρίσκονταν σε ένα ελικόπτερο με προορισμό το κάστρο του Μπαλμόραλ, όπου βρισκόταν η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ειδικότερα, Κάρολος και Καμίλα φέρεται να ενημερώθηκαν στις 12:30 το μεσημέρι, με την ανακοίνωση του παλατιού για την εξέλιξη της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ να γίνεται μόλις 4 λεπτά αργότερα.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024