Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάρολος: Δάκρυσε στο «God Save the King» - Ο νέος εθνικός ύμνος της χώρας

Κάρολος: Δάκρυσε στο «God Save the King» – Ο νέος εθνικός ύμνος της χώρας

Στην ίδια αίθουσα από την Τετάρτη το βράδυ θα εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ, που θα μεταφερθεί αεροπορικώς στο Λονδίνο το απόγευμα της Τρίτης.

Την πρώτη του ιστορική ομιλία στα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων και της Βουλής των Λόρδων του βρετανικού Κοινοβουλίου έδωσε σήμερα ο νέος βασιλιάς Κάρολος Γ΄.

Σε τελετή στο Γουεστμίνστερ Χολ, το παλαιότερο κτίριο στο κοινοβουλευτικό συγκρότημα, ο Κάρολος απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα του και δεσμεύτηκε να τηρήσει την αρχή της συνταγματικής κυβέρνησης, ακολουθώντας το παράδειγμα της εκλιπούσης βασίλισσας Ελισάβετ.

Στην ίδια αίθουσα από την Τετάρτη το βράδυ θα εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ, που θα μεταφερθεί αεροπορικώς στο Λονδίνο το απόγευμα της Τρίτης.

Στην τελετή ακούστηκε ο νέος εθνικός ύμνος για πρώτη φορά από το 1952, το God Save the King, και ο Κάρολος προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης.

Στη συνέχεια το βασιλικό ζεύγος αναχώρησε για το Εδιμβούργο όπου ο Κάρολος θα συνοδεύσει το απόγευμα τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ στον Καθεδρικό Ναό του Σεντ Τζάιλς.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024