Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5η Επίδειξη Μόδας AμεΑ στο Παλαιό Φάληρο και με συμμετοχή Ολυμπιονικών

5η Επίδειξη Μόδας AμεΑ στο Παλαιό Φάληρο και με συμμετοχή Ολυμπιονικών

Στέλνουμε από το Παλαιό Φάληρο σε κάθε πόλη, σε όλη την Ελλάδα, ως και έξω από τα ελληνικά σύνορα, το μήνυμα της ισότητας της ζωής των ΑμεΑ με τη δική μας» υπογράμμισε από το πάνελ της συνέντευξης Τύπου ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος

«Υπερπαραγωγή αγάπης» χαρακτηρίζεται η διοργάνωση 5η Επίδειξη Μόδας AμεΑ, που διοργανώνει το Σωματείο Δ.Υ.Α.Μ.Ε.Α. («Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι»), υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου (ΠΟ.Α.ΚΕ) του Δήμου και την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, στις 18.30,στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η αντίστροφη μέτρηση για μία εντελώς διαφορετική «πασαρέλα», που υπογράφει κατ’ αποκλειστικότητα, με τα ρούχα του, γνωστός Οίκος Μόδας, ξεκίνησε με την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές σήμερα (Πέμπτη 15/9) στον Πολυχώρο του Δημαρχείου της πόλης.

Στην 5η Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα ν’ απολαύσει τους αθλητές σ’ έναν άλλον ρόλο απ’ αυτόν που τους έχει συνδέσει στο μυαλό του.

Θα δει τους Ολυμπιονίκες της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννη Μελισσανίδη και του τριπλούν Πηγή Δεβετζή να «παρελαύνουν» παρέα με τους «στυλοβάτες» των προηγούμενων Επιδείξεων Μόδας, τους Παραολυμπιονίκες στην κολύμβηση Γιάννη Κωστάκη και Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα ονόματα που θα δώσουν το δικό τους ρυθμό στην Επίδειξη Μόδας, καθώς στο… χαλί που θα στρωθεί στο παρκέ του «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ» θα «παρελάσουν» και άλλοι αθλητές:

Δημήτρης Γλύκος (μαραθωνοδρόμος),

Ειρήνη Δρακωνάκη (πινγκ πονγκ),

Ανθή Λιάγκου (σφαιροβολία),

Χρήστος Μελέτης (ποδηλασία),

Δημήτρης Μπόσκος,

Νέρι Μαντέι Νιανγκουάρα (κολύμβηση),

Άννα Ντεντά (μπότσια),

Νατάσσα Πυργιώτη (μπότσια),

Δήμητρα Ραπάη (μπάσκετ),

Γιάννης Τσιγκάκος (μαραθωνοδρόμος),

Γιάννης Χαλάς (μαραθωνοδρόμος),

είναι κάποιοι απ’ αυτούς τους αθλητές που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Σωματείου ΔΥΑΜΕΑ («Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι»), με τη λίστα να μοιάζει…ατελείωτη, με μία πλειάδα αθλητών, αλλά και μοντέλων (πρώην και νυν) να προετοιμάζονται ήδη για την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.

Συνολικά θα βρεθούν επί σκηνής 60 μοντέλα, με επιπλέον 100 άτομα να συμβάλλουν εθελοντικά back stage.

«Θέλουμε να πάψουμε να είμαστε σαν κοινωνία τεχνικά ανάπηροι. Υποστηρίζοντας ένθερμα και από καρδιάς το φιλανθρωπικό έργο του ΔΥΑΜΕΑ, προσωπικά του Προέδρου του, Σύλβιας Αντώναρου, η οποία αγωνίζεται χρόνια με τόσο μεράκι, πολλή αγάπη και ανιδιοτέλεια, των συνεργατών της, του επιτελείου του Οίκου Μόδας ‘Nikos-Takis’ και όλων των αξιέπαινων εθελοντών, στέλνουμε από το Παλαιό Φάληρο σε κάθε πόλη, σε όλη την Ελλάδα, ως και έξω από τα ελληνικά σύνορα, το μήνυμα της ισότητας της ζωής των ΑμεΑ με τη δική μας» υπογράμμισε από το πάνελ της συνέντευξης Τύπου ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024