Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Μπότση: «Μου φαινόταν ότι δεν αναγνώριζαν το υποκριτικό μου ταλέντο και με αποκαλούσαν sex symbol»

Τζένη Μπότση: «Μου φαινόταν ότι δεν αναγνώριζαν το υποκριτικό μου ταλέντο και με αποκαλούσαν sex symbol»

Η Τζένη Μπότση έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό OK

Η Τζένη Μπότση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» και μίλησε για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον όρο του sex symbol που της είχαν δώσει όταν πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Το σημάδι του έρωτα» μαζί με τον Στράτο Τζώρτζογλου και την Βάνα Μπάρμπα. Η Τζένη Μπότση αποκάλυψε πως την ενοχλούσε αυτός ο όρος καθώς θεωρούσε πως την υποτιμούν.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τον όρο sex symbol  με τον οποίο ξεκίνησε, η όμορφη ηθοποιός είπε:

«Ναι. Και πού πήγε όλο αυτό, άραγε; (Γελάει.) Εγώ δεν μπορώ να πω ότι το απόλαυσα γιατί τότε μου φαινόταν ότι με υποτιμούν όταν με αποκαλούσαν sex symbol, ότι δεν αναγνώριζαν το υποκριτικό μου ταλέντο και έμεναν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε εάν ισχύει το ίδιο τώρα απάντησε: «Όχι, καλέ. Τώρα μεγάλωσα και δεν με ενδιαφέρει καθόλου πώς το βλέπουν».

Η γνωριμία με τον σύντροφο της

Στη συνέντευξη που παραχώρησε από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή της, Πάυλο Ευαγγελόπουλο, στη σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», η Τζένη Μπότση μίλησε και για τον σύντροφό της και την οικογένεια της.

Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπότση ρωτήθηκε για το φλερτ και τον χορό που είναι συνδεδεμένα με την εποχή των 90s και εάν οι έξοδοι είχαν τόσο χορό όσο βλέπουμε στις ταινίες. Τότε, η επιτυχημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως γνώρισε τον σύντροφό της.

«Πώς είναι το Capaki στην Επίδαυρο; Έτσι. Εγώ σε αυτούς τους διαγωνισμούς χορού θα έβγαινα πρώτη. Αυτό που δεν αντέχω τώρα είναι να πάω σε ένα μπαρ, να είμαι όρθια με ένα ποτό στο χέρι και να μην κουνιέμαι. Μου φαίνεται κουραστικό. Θέλω να πάω και, αν είμαι όρθια, να χορέψω, να εκτονωθώ. Για αυτό και βγαίνω συχνά στο Shamone. Είναι το μέρος όπου μπορείς να χορέψεις. Εκεί γνώρισα και τον άντρα μου, στον χορό».

Συνέχισε, λέγοντας: «Είχαμε βγει με κοινή παρέα με την Τόνια Σωτηροπούλου. Ξεκινήσαμε να χορεύουμε και ήρθαμε πιο κοντά. Από τότε πέρασαν εννέα χρόνια. Δεν το πιστεύω πώς πέρασαν τα χρόνια».

Η Τζένη Μπότση μίλησε για την τρίχρονη κόρη της, την οποία απέκτησε με εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Η κόρη μου με έχει ανανεώσει. Και είμαι ευτυχισμένη που τα κατάφερα. Ήταν κάτι που το ήθελα, το προσπάθησα αρκετά. Και για τα social media που λέγαμε προηγουμένως, πολλές γυναίκες μού στέλνουν μηνύματα, γυναίκες που και εκείνες βρίσκονται σε διαδικασία εξωσωματικής –όπως έκανα κι εγώ– και τις καταλαβαίνω απόλυτα. Μετά από καιρό μού στέλνουν μια φωτογραφία με το μωρό τους και μου λένε «σε ευχαριστώ που με στήριξες!». Με πιάνουν τα κλάματα γιατί είναι πολύ συγκινητικό».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024