Την Πέμπτη (8/9, 22:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ναντ στη Γαλλία, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.
Η αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Γαλλία έγινε γνωστή και σε αυτή δε συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Γιαν Εμβιλά.
Ο έμπειρος χαφ ταλαιπωρείται από ένα κρύωμα, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από την αυριανή αναμέτρηση.
Ο Κάρλος Κορμπεράν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Εμβιλά, αλλά θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, που επέστρεψε στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας.
Αναλυτικά οι επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν για τον αυριανό αγώνα στο Stade de la Beaujoire:
Θυμίζουμε πως στις 14:30 ο Ολυμπιακός πετάει για τη Γαλλία, ενώ στις 19:45 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου των Κάρλος Κορμπεράν και Παπ Σισέ.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.