Μετά το περιστατικό στη Ζίτσα όπου έγινε ευθανασία στο γαϊδούρι που σύρθηκε με αγροτικό, μία νέα υπόθεση συγκλονίζει: γαϊδουράκι περιφερόταν με κομμένο πόδι στα Μέγαρα και ένας κάτοικος ειδοποίησε την Άμεση Δράση και την φιλοζωική των Μεγάρων.
Το ζώο θα υποβληθεί σε θεραπεία που θα διαρκέσει 15 μέρες ενώ θα τρώει θρεπτικές τροφές αφού ήταν υποσιτισμένο, περίπου 30 κιλά κάτω από το φυσιολογικό του βάρος, και το γαϊδουράκι είναι μόλις 13 μηνών.
Νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου έρχεται στο «φως». Αυτή τη φορά είναι στην Καβάλα όπου ένας άνδρας έσερνε με το μηχανάκι του έναν ασβό.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ. Στο βίντεο ακούγονται τα σχόλια «Τι σέρνει εκεί; Σκυλί είναι;», μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονται οι δύο νέοι που κατήγγειλαν τον άνδρα. Μάλιστα, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί έτρεξε μέσα στα χωράφια.
Κατόπιν τα δυο νεαρά άτομα πήγαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό και ο άνδρας συνελήφθη.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.