Δημήτρης Ήμελλος: Δεν επιδίωκα την αναγνωσιμότητα, δυστυχώς ήρθε
Η Δημήτρης Ήμελλος πρωταγωνίστησε στη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό».
Ο Δημήτρης Ήμελλος μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για την αναγνωρισιμότητα που «δυστυχώς ήρθε» όπως λέει, τον πατέρα του, που δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός και τον λόγο που δεν συμβουλεύει τον γιο του.
Ο ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική και για την «ξαφνική» δημοσιότητα που πήρε μετά την συμμετοχή του στη σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό».
«Τη δουλειά αυτή την έκανα για να την απολαύσω, όχι σαν μόχθο, ούτε την έκανα για να μαζέψω χρήματα. Τόσα χρόνια προσπαθούσα να αποφύγω την αναγνωρισιμότητα, τώρα δυστυχώς μου έτυχε. Έχει να κάνει με την επικαιρότητα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ήμελλος.
«Συνέπεσε να είμαι ο πρώτος που πήρα το «βραβείο Χορν». Με βοήθησε γιατί ο πατέρας μου ήταν αντίθετος με αυτή τη δουλειά. ο πατέρας μου κοντά στο τέλος της ζωής του μου είπε ”καλά έκανες”», πρόσθεσε.
Για τον γιο του και για το εάν θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, ο Δημήτρης Ήμελλος είπε πως, «Ο γιος μου ασχολείται με την σκηνοθεσία στον κινηματογράφο. Δεν τον συμβουλεύω, γιατί δεν είμαι δάσκαλός του, πατέρας του είμαι».
«Ο «Αίαντας» είναι μια δουλειά που κάνω με μια εκλεκτή ομάδα που τους εκτιμώ βαθύτατα», κατέληξε μιλώντας στο «Mega Καλημέρα».
Δείτε το βίντεο
- Οι ΗΠΑ απειλούν να στερήσουν από το Ιράκ τα πετροδολάριά του λόγω της ιρανικής επιρροής στη χώρα
- Ίντερ – Πίζα 6-2: Σάρωσαν οι «νερατζούρι» μετά τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων
- Πρίγκιπας Χάρι εναντίον Τραμπ για το Αφγανιστάν – «Υπηρέτησα εκεί. Έχασα φίλους εκεί»
- Κορυδαλλός: Με την απειλή μαχαιριού έκανε τρεις απόπειρες ληστείας σε φαρμακεία μέσα σε λίγη ώρα
- Μετέφερε από την Αίγυπτο χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα – 32χρονος συνελήφθη στο Αεροδρόμιο
- Η Ιταλία αντίπαλος της Εθνικής πόλο των Ανδρών στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο
