Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιλμπάο – Εσπανιόλ 0-1: Ο Μπρέιθγουεϊτ «πίκρανε» τον Βαλβέρδε

Μπιλμπάο – Εσπανιόλ 0-1: Ο Μπρέιθγουεϊτ «πίκρανε» τον Βαλβέρδε

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ που με δικό του γκολ έδωσε τη νίκη στην Εσπανιόλ με 1-0 κόντρα στην Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Από τα… αζήτητα της Μπαρτσελόνα, ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ βρέθηκε στην αντίπερα όχθη της Βαρκελώνης και με μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια του, έκανε αισθητή την παρουσία του.

Χάρη σε γκολ του Δανού επιθετικού στο 83′, η Εσπανιόλ νίκησε 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», για την 4η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, και πανηγύρισε την πρώτη φετινή της νίκη, ενώ παράλληλα υποχρέωσε τους Βάσκους του Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρώτη ήττα τους (μάλιστα δέχθηκαν για πρώτη φορά γκολ στο πρωτάθλημα).

Διαβάστε επίσης: «Έφυγε» από την ζωή ο Ραφαέλ Περόνε

Το σημαντικότερο γεγονός του αγώνα, πάντως, σημειώθηκε περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα, όταν ανακοινώθηκε η ενδεκάδα της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς της περασμένης εβδομάδας με την Κάντιθ και η συμμετοχή του θεωρείτο περίπου απίθανη, αποθεραπεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ και ξεκίνησε κανονικά τον αγώνα, καταγράφοντας τη 237η συνεχόμενη συμμετοχή του, σε ένα εξωπραγματικό (για τα δεδομένα του σύγχρονου ποδοσφαίρου) σερί, που συνεχίζεται από τον Απρίλιο του 2016!

Μπιλμπάο: Σιμόν, Γεράι, Ντε Μάρκος, Βιβιάν, Λέκουε (84’ Μορσίγιο), Σανσέτ (70’ Βενσεδόρ), Βέσγα (70’ Ραούλ Γκαρσία), Μουνιαΐν, Ι.Ουίλιαμς, Μπερενγκέρ, Ν.Ουίλιαμς (54’ Γουρουθέτα)

Εσπανιόλ: Άλβαρο Φερνάντεθ, Καμπρέρα, Ολιβάν, Καλέρο (70’ Ομάρ Ελ Χιλαλί), Χιλ, Νταρντέρ, Εσπόσιτο (46’ Κέιντι Μπαρέ, 60’ Κεντάρι), Βινίσιους, Χοσέλου, Μπρέθγουεϊτ (85’ Ντάνι Γκομεθ), Πουάδο (70’ Χοσέ Κάρλος)

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024