
Μέσα ο Παπαγιάννης για το ματς με την Ιταλία
Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα είναι τελικά διαθέσιμος για την αποψινή (3/9, 22:00) αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στην Ιταλία για το Eurobasket.
Ευχάριστα είναι τα νέα όσον αφορά τη συμμετοχή του Γιώργου Παπαγιάννη στον δεύτερο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας για το Eurobasket 2022. απέναντι στην Ιταλία απόψε (3/9, 22:00).
Ο Έλληνας ψηλός θα βρεθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στο γήπεδο και θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη. Ο χρόνος συμμετοχής που θα πάρει βέβαια είναι άγνωστος, καθώς θυμίζουμε πως ο σέντερ του Παναθηναϊκού, έχασε όλη τη προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης» λόγω του προβλήματος τραυματισμού που είχε.
Διαβάστε επίσης: Τσεχία – Σερβία 68-81: Έκαναν το 2/2 οι «Πλάβι»
Αντιθέτως, εκτός και για το αποψινό ματς θα είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο που βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση αποθεραπείας.
Οι 11 της Εθνικής για την αναμέτρηση είναι οι: Καλάθης, Σλούκας, Λούντζης, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Θανάσης και Γιάννης Αντετοκούνμπο, Αγραβάνης και Παπαγιάννης.
- Διαδημοτική συνεργασία για την δημιουργία καλλιτεχνικού σχολείου
- Μπορεί η Κίνα να πατήσει στη Σελήνη πριν από τη NASA;
- Γίνε μέλος στην κοινότητα «Ακόλουθοι του Ήλιου» και ζήσε exclusive εμπειρίες με την πιο ηλιόλουστη παρέα
- «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποψήφιος για τη θέση του Μιρτσέα στην εθνική Ρουμανίας»
- Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Η Κέρκυρα ως τιμώμενη πόλη στις Εορτές Εξόδου 2026
- Ευρυτανία: Νεκρός 54χρονος σε τροχαίο – Το φορτηγό του έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων

