Snik: Προκαλεί μετά τον χαμό στην Κατερίνη – «Λογικό να μην μείνουμε με σταυρωμένα χέρια»
Δίνει τη δική του απάντηση...
Τη δική του απάντηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, για τα επεισόδια που προκάλεσε εκείνος και η παρέα του σε μαγαζί στην Κατερίνη στο οποίο τραγουδούσε, έδωσε ο Snik.
Σύμφωνα με τον τράπερ μία παρέα που βρισκόταν στο μαγαζί, τους προκάλεσε καθώς τους πετούσαν μπουκάλια και όπως ανέφερε «ήταν λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια».
- Διαβάστε επίσης: Νέο βίντεο από το άγριο ξύλο με πρωταγωνιστή τον Snik και την παρέα του στην Κατερίνη
«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα».
Δείτε το βίντεο…
- Τα χρήματα που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός από το Europa League και αυτά που διεκδικεί
- Ενοχλημένη η Άγκυρα για τους Patriot στην Κάρπαθο – «Παράνομη ενέργεια, λαμβάνουμε μέτρα»
- Χρήστος Νικολόπουλος: Τα στενά της Μυκόνου γέμισαν με τους ήχους του μπουζουκιού του
- Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε νεαρή μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Kατέβασαν τον άνδρα
- Το ζευγάρι των ρεκόρ: Ο Μπαμ Αντεμπάγιο και η θρύλος του WNBA, Έιτζα Γουίλσον (vids)
- Προειδοποίηση για επιχείρηση παρακολούθησης ευρωπαίων αξιωματούχων και στρατιωτικών σε WhatsApp και Signal


