Εκ των δύο πρώτων, ο ένας απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο άλλος αναζητείται. Ο τρίτος πήρε προθεσμία για την Δευτέρα.
Σύμφωνα με το patrisnews, δεν κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, συνεπώς η υπόθεση θα φτάσει στο ακροατήριο μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.
Σημειώνεται ότι την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Πύργου.
Τι είπε ο 14χρονος
Χθες, το 14χρονο θύμα αποκάλυψε πώς ξεκίνησε ο εκφοβισμός του από την ομάδα των νεαρών –που είναι γνωστοί για τη δράση τους στον Πύργο, αλλά και για την ημέρα της επίθεσης σε κεντρικό σημείο της πόλης.
«Μου έλεγαν τι βλακείες κάνεις και ξεκίνησαν να με χτυπάνε. Έχουν πει αν ακούσουμε κάτι, θα έχεις χειροτέρα μπλεξίματα», δήλωσε εμφανώς τρομαγμένος ο ανήλικος που έπεσε θύμα bullying στον Πύργο.
Όπως ανέφερε ο 14χρονος, όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, όταν στο 4ο Γυμνάσιο κάποιοι το βανδάλισαν και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας