Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πύργος: Βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Ανήλικοι χαστουκίζουν 14χρονο

Πύργος: Βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Ανήλικοι χαστουκίζουν 14χρονο

Ο πατέρας του παιδιού που έπεσε θύμα της επίθεσης στον Πύργο προχώρησε σε μήνυση

Το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί έντονο προβληματισμό. Είναι η στιγμή της επίθεσης σε ένα 14χρονο παιδί που έχει εγκλωβιστεί και περικυκλωθεί από δύο μεγαλύτερα άτομα, ηλικίας 16 κι 18 ετών, έξω από εκκλησία στον Πύργο.

Και σε αυτή την περίπτωση ένα από τα άτομα στο σημείο, έχει μείνει πιο πίσω για να καταγράψει τις εικόνες με το κινητό τηλέφωνο. Στέκεται λίγα μέτρα πιο πίσω κι εστιάζει εκεί που ακούγονται οι απειλές, όπως αναφέρεται στο Mega.

Το χρονικό

Στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων, το ανήλικο θύμα αρχικά κάθεται και δέχεται δύο χαστούκια στο πρόσωπο. Ο 16χρονος του λέει να σηκωθεί και τον χτυπάει ξανά. Τα χτυπήματα συνεχίζονται και όπως φαίνεται, έχει πλησιάσει κι ο 18χρονος που λίγο νωρίτερα στεκόταν πιο πίσω.

Πολύ κοντά και ένα μικρότερο παιδί που την ώρα της επίθεσης απομακρύνεται. Η λήψη ολοκληρώνεται όταν κάποιοι φωνάζουν στους δράστες μετά από ώρα να σταματήσουν.

Όλα αυτά κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Πύργου, πριν από περίπου 10 ημέρες, με το βίντεο να ανεβαίνει στα social media και αμέσως μετά να αναλύεται καρέ – καρέ από τους αστυνομικούς που ήδη έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες και έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές.

Η υπόθεση άρχισε να παίρνει διαστάσεις όταν ο πατέρας του παιδιού έκανε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα και μίλησε για αλλεπάλληλα περιστατικά βίας, που έχουν σαν αποτέλεσμα μικρά παιδιά να φοβούνται να κυκλοφορήσουν.

Όπως ανέφερε ο πατέρας του 14χρονου, ο γιος του έχει στοχοποιηθεί. Δέχτηκε επίθεση στις 8 Αυγούστου και άλλη μία την περασμένη Παρασκευή, με τους δράστες να τον απειλούν και να τον προειδοποιούν ότι θα συνεχίσουν να τον έχουν στο στόχαστρο.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024