Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πύργος: Νέο περιστατικό bullying μετά την υπόθεση Μπουγά - Έγιναν προσαγωγές

Πύργος: Νέο περιστατικό bullying μετά την υπόθεση Μπουγά – Έγιναν προσαγωγές

Το βίντεο που ανέβηκε στα social media απεικονίζει δύο νεαρά άτομα που έχουν απομονώσει ένα άλλο νεαρό άτομο και τον χαστουκίζουν συνεχόμενα

Λίγους μήνες μετά την υπόθεση του Θύμιου Μπουγά, ένα νέο περιστατικό έρχεται να προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία στην πόλη του Πύργου.

Βίντεο που κυκλοφόρησε και πάλι από «νταήδες» στα social media δείχνει δύο νεαρούς, πιθανόν ανήλικους, να χτυπούν με χαστούκια έναν άλλο ανήλικο, κοντά στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Η 18χρονη που γεννήθηκε με σπάνια πάθηση ξεσπά για το bullying που δέχεται

Το βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται πως αποτυπώνει περιστατικό που συνέβη πριν από δέκα ημέρες περίπου.

Το υλικό έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας που ξεκίνησε άμεσα έρευνες για την υπόθεση, η οποία δείχνει ακόμα πιο σοβαρή από αυτή του Θύμιου Μπουγά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα ilialive.gr, το περιστατικό επαναλήφθηκε και την Παρασκευή με τους ίδιους θύτες και το ίδιο θύμα.

Το βίντεο

Το βίντεο που ανέβηκε στα social media απεικονίζει δύο νεαρά άτομα που έχουν απομονώσει ένα άλλο νεαρό άτομο και τον χαστουκίζουν συνεχόμενα. Εκείνο δεν αντιδρά και προσπαθεί να μην δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση για να μπορέσει να διαφύγει.

Οι Αρχές που εξέτασαν προσεκτικά το βίντεο σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιήσει τα πρόσωπα και έχουν έρθει σε επαφή με το περιβάλλον του νεαρού.

Η υπόθεση σύμφωνα με αστυνομικές πηγές σχετίζεται με τα θλιβερά γεγονότα των βανδαλισμών στο 4ο γυμνάσιο Πύργου τον περασμένο χειμώνα.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Χαλκιδική – Νεκρός 15χρονος που έκανε μπάνιο στη θάλασσα

Οι προσαγωγές

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης αυτής, χθες έγινε έφοδος της Αστυνομίας με την Ειδική Ομάδα Ελέγχων και τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλων υπηρεσιών της Δ.Α. Ηλείας.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές νεαρών ατόμων στην κεντρική πλατεία του Πύργου, δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και μάλιστα εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη γάμος, όπου οι καλεσμένοι σάστισαν από την αστυνομική επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται από τις Αρχές καθώς φαινόμενα bullying ιδιαίτερα ανάμεσα σε ανήλικους έχουν ξεκαθαρίσει οι αρχές πως δεν θα γίνουν ανεκτά και από την στιγμή που γίνονται αντιληπτά ή καταγγέλλονται θα αντιμετωπίζονται άμεσα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024