Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μαρία Αναστασοπούλου φωτογραφίζεται με τον σύντροφο της

Η Μαρία Αναστασοπούλου φωτογραφίζεται με τον σύντροφο της

Η παρουσιάστρια δηλώνει ευτυχισμένη στην προσωπική ζωή της βρίσκοντας τον έρωτα δίπλα στον Γιάννη Κολοκυθά.

Η Μαρία Αναστασοπούλου σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 ως η νέα συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εκτός από μια πετυχημένη επαγγελματική καριέρα απολαμβάνει και μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή στο πλευρό του συντρόφου της και διευθυντή των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ, Γιάννη Κολοκυθά.

Διαβάστε επίσης: Στον αέρα το χιουμοριστικό τρέιλερ του Γ. Παπαδάκη με το «Καλημέρα Ελλάδα»

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιάννης Κολοκυθάς αποτελούν ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια στον χώρο της ενημέρωσης και έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατηθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον χώρο της δουλειάς και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη. Ο Γιάννης εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία της ξανθιάς δημοσιογράφου και εκείνη από το χιούμορ και την ευφυΐα του. Έτσι όλα ήρθαν απλά και ο έρωτας γεννήθηκε στα γραφεία του ΣΚΑΪ!

Τι δηλώνει η παρουσιάστρια για την προσωπική ζωή της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real Life, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – πλέον – του «Καλημέρα Ελλάδα» είχε δηλώσει:

«Είμαστε ζευγάρι στη ζωή. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει ο ένας να ακολουθεί τα βήματα του άλλου. Έχει μια πορεία πάρα πολλών χρόνων σε αυτή τη δουλειά. Συνεχίζουμε μαζί, έχουμε τους στόχους μας, κάνουμε τα όνειρά μας και αυτό δεν αλλάζει.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουμε μάθει να πορευόμαστε έτσι. Αν έχεις μια δουλειά που αγαπάς και ταυτόχρονα μια προσωπική ζωή που σε ισορροπεί, τότε είσαι ευλογημένος. Τι άλλο να ζητήσεις;».

«Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και έξι χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή.

Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένας άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα» είχε εξομολογηθεί η Μαρία Αναστασοπούλου πριν μερικά χρόνια στο DOT.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024