Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σασουόλο – Μίλαν 0-0: Νέα απώλεια για τους «ροσονέρι»

Σασουόλο – Μίλαν 0-0: Νέα απώλεια για τους «ροσονέρι»

Η Μίλαν δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην έδρα της Σασουόλο καθώς οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0.

Η Μίλαν αντιμετώπισε τη Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου εκτός έδρας, για την 4η αγωνιστική της Serie A με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Δεύτερη βαθμολογική απώλεια για τους πρωταθλητές που έφτασαν τους οκτώ βαθμούς και «πάτησαν» προσωρινά την πρώτη θέση.

Οι «ροσονέρι» οι οποίοι παρατάχθηκαν με τον Σίμον Κιάερ για πρώτη φορά στην ενδεκάδα μετά από εννέα μήνες και τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί, πήραν τα ηνία του αγώνα από νωρίς, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποια ευκαιρία που να ξεχωρίζει. Ο Ραφαέλ Λεάο ήταν εκείνος που δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα στην άμυνα της Σασουόλο έχοντας ορισμένες τελικές ενέργειες κυρίως στο πρώτο μέρος.

Διαβάστε επίσης: Καμαρά: «Ευχαριστώ Ολυμπιακέ – Με φροντίσατε σαν παιδί σας» (pic)

Εκείνη που έφτασε πιο κοντά στο γκολ πάντως ήταν η γηπεδούχος, με τον Κυριακόπουλο να κερδίζει πέναλτι στο 21′. Ο Έλληνας αμυντικός πάτησε περθοχή και με πολύ ωραία ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους και ανατράπηκε από τον Σαλεμάκερς, Ο Μπεράρντι ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Μάικ Μενιάν να πέφτει σωστά και να το αποκρούει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν παρ’ ότι είχε την κατοχή και πίεζε για το γκολ, δεν κατάφερε να γίνει ιδιαιτέρως απειλητική απέναντι στην εστία του Κονσίλι. Σημαντικότερες ευκαιρίες στο 66′ με τον Ζιρού και στο 70′ με τον Λεάο, με τους δύο επιθετικούς των «ροσονέρι» να μην μπορούν να φτάσουν στο γκολ. Στο 51′ ο Μπεράρντι αποχώρησε μέσα σε λυγμούς ενώ λίγο πριν το 90′ βγήκε εκτός αγώνα και ο Φλορέντσι. Οι πολλοί τραυματισμοί συνέβαλαν και στο να μην υπάρχει ρυθμός στο ματς, που κύλησε χωρίς τέρμα μέχρι το τέλος με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0-0.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν, Φεράρι, Κυριακόπουλος (84’ Μαρκίτσα), Έρλιτς, Ροζέριο, Φρατέζι (69’ Ενρίκε), Λοπές, Θόρστβεντ (69’ Αρουί), Πιναμόντι (84’ Άλβαρες), Μπεράρντι (52’ Ντεφρέλ)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Κίερ (80’ Καλουλού), Φλορέντσι, Τομόρι, Ερναντές, Μπενασέρ, Πόμπεγκα (57’ Τονάλι), Μπραΐμ Ντίαθ (57’ Ντε Κετελάρ), Σαλεμάκερς (57’ Μεσίας), Λεάο, Ζιρού (73’ Αντλί)

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024