Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη: «Μήπως ψηφίζοντας Ανδρουλάκη, προκύψει Τσίπρας»
Υπόνοιες για σύμπλευση ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του. «Τους πρωθυπουργούς τους επιλέγει ο λαός, κι όχι ο ίδιος», τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης ο οποίος αποκάλυψε ότι δύο φορές κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τον δει, να γνωριστούν.
«Όπως γνωρίζετε αμέσως μετά την εκλογή μου κάλεσα τον κ. Ανδρουλάκη να συναντηθούμε και να γνωριστούμε και αρνήθηκε. Και τότε και τώρα. έχει πει ότι δεν επιθυμεί καμία σχέση με την κυβέρνηση και ότι δεν θα δεχόταν την παρουσία μου ως πρωθυπουργού ακόμα και αν επικρατήσει η ΝΔ στις εκλογές. Έχει δικαίωμα να επιλέγει τους φίλους και συμμάχους του αλλά να ξέρει ότι τους πρωθυπουργούς τους επιλέγει ο ελληνικός λαός».
Παράλληλα, άφησε υπόνοιες για σύμπλευση ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ο κ. Ανδρουλάκης με τη στάση του έχει άλλες σκέψεις.
«Να μας πείτε κ. Σκανδαλίδη αν ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε καλά όταν υπήγαγε την ευθύνη της ΕΥΠ στο πρωθυπουργικό γραφείο», είπε. Και πρόσθεσε: «Μάλλον ο αρχηγός σας έχει άλλα σχέδια. Η συμπόρευση του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτό το θέμα είναι απόλυτη και γι’ αυτό πολλοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ αναρωτιούνται μήπως ψηφίζοντας Ανδρουλάκη τους προκύψει Τσίπρας».
- «Καυτή» σοκολάτα – Γιατί ανατιμήθηκε επτά φορές πάνω από τον πληθωρισμό – Οι αποκλίσεις μεταξύ χωρών της ΕΕ
- Θεσσαλονίκη: 43χρονος κακοποιούσε σκύλο μπροστά στην ιδιοκτήτριά του – Συνελήφθησαν και οι δύο
- Ο Γιαννακόπουλος σε ρόλο… Akyla με την κούπα της Euroleague (vid)
- Η Ελένη Γιαννατσούλια μιλά για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας για διμερείς συνομιλίες
- ΛεΜπρόν: «Ο Ντόντσιτς είναι ο κορυφαίος της γενιάς του»

