Ολυμπιακός: Ιατρικές εξετάσεις για τέσσερις
Οι Άλεκ Πίτερς, Τζόελ Μπολομπόι, Τόμας Γουόκαπ και Τζορτζ Πάπας ήταν οι πρώτοι τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν σήμερα (22/8) τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Ο Ολυμπιακόςξεκίνησε σήμερα (22/8) την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν σε πρωτάθλημα και Euroleague, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση και το πρώτο γκρουπ να περνάει τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις.
Οι νεοαποκτηθέντες Τζόελ Μπολομπόι, Άλεκ Πίτερς και Τζορτζ Πάπας, που κατέφτασαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα, αλλά και ο Τόμας Γουόκαπ ήταν οι τέσσερις υποβλήθηκαν στις εξετάσεις και τα εργομετρικά.
Θυμίζουμε πως για τους νταμπλούχους Ελλάδας ακολουθούν ορισμένα πολύ δυνατά φιλικά όπως κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Σήμερα (22/08) οι @joelbolomboy , @petersalec , @twalkup23 και @gpapas35 πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά. #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/ITnyz7Yj4S
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) August 22, 2022
- Η OpenAI λανσάρει το GPT-5.2, απάντηση στην απειλή του Gemini 3 της Google
- Συνάντηση Ζελένσκι με Μερτς τη Δευτέρα στο Βερολίνο
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Εντολή για αυτόφωρη διαδικασία αν προκύψει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Δευτέρα το πρωί συνεχίζεται η αγόρευση για την ενοχή των 42 κατηγορουμένων
- «Supergirl»: Κυκλοφόρησε το εκρηκτικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με την Μίλι Άλκοκ
