Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Μπακς πάνε να… τρελάνουν κόσμο: Θέλουν δίδυμο Ντουράντ – Γιάννη

Οι Μπακς πάνε να… τρελάνουν κόσμο: Θέλουν δίδυμο Ντουράντ – Γιάννη

Να… ταράξουν τα νερά του NBA προσπαθούν οι Μπακς που φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ.

Για την κίνηση του καλοκαιριού φαίνεται πως ψάχνονται οι Μπακς που σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος, Σαμς Σαράνια, έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κέβιν Ντουράντ. Ως γνωστόν ο KD δεν θέλει να συνεχίσει στους Νετς, αλλά δεν υπάρχει και συμφωνία με καμία ομάδα για την ανταλλαγή του καθώς οι απαιτήσεις του Μπρούκλιν είναι μεγάλες.

Δεν είναι λίγες οι ομάδες του NBA που καλοβλέπουν την περίπτωση του Ντουράντ και βάσει του ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, τα «Ελάφια» είναι ανάμεσα σε αυτές, έχοντας μάλιστα βολιδοσκοπήσει και τις προθέσεις των Νετς νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να μάθουν τις απατήσεις τους.

Το σενάριο να μπει ο Ντουράντ… δίπλα από τον Γιάννη είναι φυσικά ονειρικό για τους φίλους των περσινών πρωταθλητών του NBA, αλλά τα ίδια όνειρα κάνουν και οι Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς και οι Γκρίζλις.

Είναι αυτονόητο πως αν οι Μπακς κατάφερναν να κάνουν αυτή την κίνηση, θα άλλαζαν αυτόματα οι ισορροπίες ενόψει της νέας σεζόν. Προς το παρόν όλα παραμένουν ανοιχτά και μοναδικό δεδομένο είναι η επιθυμία του Ντουράντ να αποχωρήσει από τη νυν ομάδα του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024