Τσίπρας: Ο αγώνας της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη παράδειγμα για όλους μας
«Κι όμως, αυτή η μεγάλη αθλήτρια αναγκάστηκε να μείνει 8 χρόνια εκτός αθλητισμού και να επιστρέψει με νυχτερινές προπονήσεις. Ο αγώνας της, παράδειγμα για όλους μας».
Παράδειγμα για όλους χαρακτηρίζει την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου στο βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.
Αναγκάστηκε να μείνει 8 χρόνια εκτός αθλητισμού
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο αυτό τονίζει ότι «αυτή η μεγάλη αθλήτρια αναγκάστηκε να μείνει 8 χρόνια εκτός αθλητισμού και να επιστρέψει με νυχτερινές προπονήσεις».
- Διαβάστε επίσης Κουτσούμπας: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δείχνει τι δύναμη κρύβει ο άνθρωπος όταν έχει θέληση
Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:
«Δεύτερο χρυσό για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, και στα 20χλμ βάδην. Κι όμως, αυτή η μεγάλη αθλήτρια αναγκάστηκε να μείνει 8 χρόνια εκτός αθλητισμού και να επιστρέψει με νυχτερινές προπονήσεις. Ο αγώνας της, παράδειγμα για όλους μας».
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο – «Μίνι μάρκετ» ναρκωτικών στην κατοχή δύο νεαρών
- «Κοντά στην Μπόρνμουθ o Μανδάς» (pic)
- ΕΕ: Συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή – Εξετάζει σκληρή απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή δασμών
- Παγετός και λευκά τοπία: Οι θερμοκρασίες και τα χιόνια τα επόμενα 24ωρα – Τι θα γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
- Το 47% των Γερμανών υπέρ μποϊκοτάζ του Μουντιάλ στις ΗΠΑ εάν ο Τραμπ συνεχίσει τις απειλές για Γροιλανδία
- AI σύντροφοι: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μετατρέπει τη μοναξιά σε εμπόρευμα
