Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, με δύο παιδάκια, που υπεραγαπούν και αποτελούν προτεραιότητά τους.
Αυτές τις ημέρες, το μοντέλο και η σύζυγός του απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Λίγο πριν ο Γιώργος Καράβας επιστρέψει στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του GNTM, όλοι μαζί περνούν χαλαρές στιγμές στα νησιά του Αιγαίου.
Τις προηγούμενες μέρες, ο Γιώργος Καράβας είχε κάνει ακόμη μία ανάρτηση για την αγαπημένη του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία είναι χαμογελαστοί φορώντας το μαγιό τους και στη λεζάντα έγραψε: «Η ζωή είναι τόσο όμορφη στο πλάι σου».
«Μωρό μου», του απάντησε εκείνη στα σχόλια και πρόσθεσε μία καρδούλα.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»