Γιώργος Καράβας: «Λιώνει» για τη σύζυγό του – Η τρυφερή ανάρτηση από τις διακοπές τους
Φουλ ερωτευμένος ο κριτής του GNTM
Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του απολαμβάνει ο Γιώργος Καράβας. Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του GNTM, το γνωστό μοντέλο περνά χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του στα νησιά του Αιγαίου.
Με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, και τα δύο παιδιά τους, τον Φίλιππο και Καλλιόπη, κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα, διασκεδάζουν και γεμίζουν τις μπαταρίες τους ενόψει του χειμώνα.
Ο Γιώργος Καράβας είναι φουλ ερωτευμένος με τη Ραφαέλα Ψαρρού και το δείχνει με κάθε τρόπο.
Στην τελευταία του ανάρτηση έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί φορώντας το μαγιό τους και στη λεζάντα έγραψε: «Η ζωή είναι τόσο όμορφη στο πλάι σου».
«Μωρό μου», του απάντησε εκείνη στα σχόλια και πρόσθεσε μία καρδούλα.
Δείτε την ανάρτησή του
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Επίσης, το μοντέλο πόσταρε στα stories και μια φωτογραφία με τον γιο του από την παραλία. Η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική.

Μπορεί για τον Γιώργο Καράβα και τη Ραφαέλα Ψαρρού να είναι προτεραιότητα τα παιδιά τους ωστόσο, το ζευγάρι βρίσκει χρόνο για να μείνει και λίγο μόνο του.
«Έχουμε σίγουρα μια φορά την εβδομάδα ένα βράδυ δικό μας», είχε δηλώσει η Ραφαέλα σε συνέντευξη και ο σύζυγός της υπογράμμισε ότι κάνουν και διακοπές μόνοι τους, χωρίς τα δύο παιδιά τους. «Το οφείλει αυτό κάθε ζευγάρι στους εαυτούς τους για να διατηρήσεις την αρχική σχέση», είχε τονίσει.
- Συμπληρώματα διατροφής σκύλου: Πότε είναι απαραίτητα για την υγεία του
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η γιαγιά της – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εγκληματική οργάνωση διακινούσε μετανάστες – Πώς δρούσε από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη
- Μηχανογραφικό: Μέχρι στις 2 το μεσημέρι η δυνατότητα διαγραφής σχολών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442