Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόνι Μίτσελ πασών των γενεών

Τζόνι Μίτσελ πασών των γενεών

Η 78χρονη τραγουδοποιός έδωσε συναυλία-έκπληξη στο Φεστιβάλ του Νιούπορτ και έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα

Οταν της ζήτησαν encore, και το έκαναν με τον σεβασμό όσων δεν θέλουν να κουράσουν έναν ηλικιωμένο, είχε ήδη πιάσει την κιθάρα της και κάθισε σε αυτό που (δικαίως) έμοιαζε με χρυσό θρόνο περισσότερο παρά με μια πολυθρόνα.

Το πιάνο, στα δεξιά της σκηνής, άρχισε να παίζει τις πρώτες νότες του «Both Sides Now» και έπειτα η Τζόνι Μίτσελ πλησίασε ελαφρώς το μικρόφωνο κι άρχισε να τραγουδά σαν να ήταν το 23χρονο κορίτσι που είχε γράψει το συγκεκριμένο τραγούδι στη Νέα Υόρκη του 1967 και όχι ως η 78χρονη κυρία που εμφανίστηκε απροσδόκητα στη σκηνή του Νιούπορτ, αδύναμη σωματικά από το ανεύρυσμα που το 2015 την έκανε να μην μπορεί να περπατήσει και να μιλήσει.

Διαβάστε επίσης: Οι χίπικες σπηλιές στα Μάταλα που φιλοξένησαν την Τζόνι Μίτσελ και τον έρωτά της με τον Κάρεϊ

Η Τέιλορ Σουίφτ

Τρεις εβδομάδες μετά τη συναυλία-έκπληξη στο Φεστιβάλ του Νιούπορτ, την πρώτη εδώ και είκοσι χρόνια, η Τζόνι Μίτσελ έχει αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η πρόσφατη εμφάνισή της-έκπληξη έχει γίνει viral, με αποτέλεσμα οι millennials και η Generation Ζ να έχουν αποκτήσει μια νέα ηρωίδα.

Ανάμεσά τους βρίσκονται η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία θέλει να υποδυθεί τη Μίτσελ στη μεγάλη οθόνη, κάτι για το οποίο η 78χρονη θρυλική μορφή της μουσικής σχολίασε λακωνικά λέγοντας: «Καλή τύχη».

Και ο δημοφιλής τραγουδιστής που αναδείχθηκε από τηλεοπτική εκπομπή αναζήτησης ταλέντων Χάρι Στάιλς, ο οποίος έχει παραδεχθεί πως έχει γοητευτεί από τη μουσική της.

«Ποιο είναι το μυστικό που διατηρεί ζωντανή τη διαγενεακή μαγεία της Τζόνι Μίτσελ;» αναρωτιέται ο Ματέο Περσιβάλε από τις σελίδες της ιταλικής «Corriere della Sera».

Και η απάντηση που δίνει είναι ότι η μουσική της όπως και το στυλ της εμφανισιακά έχουν γίνει κλασικά, δημιουργώντας στους ακροατές την αίσθηση της μοναδικότητας, την πεποίθηση ότι είναι αδύνατον να ακούσουν από άλλη φωνή τα δικά της τραγούδια.

Αλλωστε, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του και ο κιθαρίστας και τραγουδοποιός Τζέιμς Τέιλορ: «Την Τζόνι; Είναι αδύνατον να τη σταματήσεις».

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΑ ΝΕΑ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024