Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Luis Fonsi: Βόλτες στα Ματογιάννια με την πανέμορφη σύζυγό του

Luis Fonsi: Βόλτες στα Ματογιάννια με την πανέμορφη σύζυγό του

Άστραψαν τα φλας για τον γνωστό Πορτορικανό τραγουδιστή

Απόβαση διασημοτήτων φέτος στη Μύκονο. Μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, το νησί των ανέμων επιστρέφει στους κανονικούς του ρυθμούς.

Πασίγνωστοι τραγουδιστές, ηθοποιοί, αθλητές, μοντέλα, επιχειρηματίες και influencers από τις αρχές του καλοκαιριού κάνουν τις διακοπές τους και διαφημίζουν τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό.

Στο κυκλαδίτικο νησί εδώ και μέρες βρίσκεται ο Luis Fonsi. Ο Πορτορικανός τραγουδιστής, που έγινε παγκοσμίως γνωστός με το «Despacito» που κυκλοφόρησε το 2017 σε συνεργασία με τον ράπερ Daddy Yankee, επέλεξε τη Μύκονο για να ξεκουραστεί και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές.

Φυσικά, δεν είναι μόνος του. Συνοδεύεται από την σύζυγό του και διάσημο μοντέλο, Agueda Lopez, και μερικούς φίλους τους.

O 44χρονος καλλιτέχνης εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνει την βόλτα του στα Ματογιάννια, παρέα με την αγαπημένη του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το ζευγάρι τις προηγούμενες ημέρες πήγε για φαγητό στην Παράγκα αλλά δεν φανταζόταν αυτό που θα επακολουθούσε. Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του Luis Fonsi, στα μεγάφωνα ήχησε το «Despacito», ο τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο και το τραγούδησε ξεσηκώνοντας τους θαμώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λατίνος σταρ επισκέπτεται το νησί των ανέμων. «Παρών» είχε δηλώσει και πέρυσι, ανεβάζοντας μάλιστα αρκετές φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου μετρά 12,2 εκατομμύρια followers.

 Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024