Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αν Χεκ: Η σπαρακτική ανάρτηση του πρώην συζύγου της για τον θάνατό της

Αν Χεκ: Η σπαρακτική ανάρτηση του πρώην συζύγου της για τον θάνατό της

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό της στο Λος Άντζελες

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της Αν Χεκ, με τον τραγικό χαμό της. H ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε στο Λος Άντζελες στις 5 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, τράκαρε πάνω σε ένα σπίτι τρέχοντας με 140 χλμ την ώρα και τυλίχτηκε στις φλόγες. Από τη σφοδρή σύγκρουση υπέστη σοβαρά εγκαύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η 53χρονη πάλεψε για τη ζωή της αλλά δεν τα κατάφερε. Καθώς ήταν εγκεφαλικά νεκρή, στις 12 Αυγούστου οι γιατροί την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή.

Λίγο μετά τον θάνατό της ανάμεσα σε όσους την αποχαιρέτησαν ήταν και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του ενός γιου της, Κόλμαν Λαφούν.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media ανέφερε: «Μετά τον θάνατο της Αν, θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα: Ένα, την αγαπώ και μου λείπει και πάντα θα μου λείπει. Δύο, ο Όμηρος είναι καλά. Φυσικά και θρηνεί είναι πολύ σκληρό, όπως μπορεί κανείς να φανταστεί, αλλά είναι περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και θα είναι καλά. Λοιπόν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν σε επικοινωνία, σας ευχαριστούμε πολύ, μας δείξατε την καρδιά σας, προσευχηθήκατε, κάνατε τα πάντα. Είναι τόσο όμορφο, ευχαριστώ».

Στη συνέχεια, με δάκρυα στα μάτια τονίζει πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό για τον ίδιο και τον γιο τους και μιλά για το πόσο ατρόμητη ήταν η Χεκ.

«Είναι δύσκολο για μένα, είναι δύσκολο για την οικογένειά μου, είναι πραγματικά δύσκολο για τον Όμηρο, αλλά έχουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε μεγάλη υποστήριξη. Θα είμαστε εντάξει. Η Αν είναι απαλλαγμένη από τον πόνο και απολαμβάνει την εμπειρία της, ό,τι κι αν είναι επόμενο στο ταξίδι της. Ήρθε με φόρα, είχε πολλά να πει και ήταν θαρραλέα και ατρόμητη, την αγαπήσαμε πολύ και δεν φοβήθηκε ποτέ να μας επικοινωνήσει τι σκεφτόταν και τι πίστευε. Όλα ήταν θέμα αγάπης, αντίο, Αν. Σ’ αγαπώ, ευχαριστώ για τις καλές στιγμές, ήταν τόσες πολλές. Και στο μεταξύ, έχω τον γιο μας και θα είναι καλά».

Δείτε το βίντεό του

Επίσης, ο Κόλμαν Λαφούν δημοσίευσε και μία φωτογραφία με την Αν Χεκ και τον γιο τους, από όταν ήταν ακόμα μωρό.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024