Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αν Χεκ: Το αποχαιρετιστήριο tweet της Έλεν Ντε Τζένερις

Αν Χεκ: Το αποχαιρετιστήριο tweet της Έλεν Ντε Τζένερις

Η Αν Χεκ έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από σοβαρό τροχαίο

Η Έλεν Ντε Τζένερις είπε το δικό της αντίο μέσα από το Twitter στην Αν Χεκ που έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή. Οι δύο γυναίκες υπήρξαν ζευγάρι από το από το 1997 έως το 2000 σε μια εποχή που τα ομόφυλα ζευγάρια ήταν σπάνιο φαινόμενο στη σόουμπιζ, και μετά τον χωρισμό τους δεν διατηρούσαν σχέσεις.

«Είναι μια θλιβερή μέρα. Στέλνω στα παιδιά, την οικογένεια και τους φίλους της Αν όλη μου την αγάπη», έγραψε στο Twitter, η Έλεν Ντε Τζένερις.

Μετά το τρομακτικό ατύχημα της Χεκ την περασμένη εβδομάδα, η Ντε Τζένερις ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την Χεκ, που ήταν σε κώμα. Ωστόσο είπε ότι δεν επικοινωνούν εδώ και καιρό, οπότε δεν έχει νέα της για το πώς είναι η υγεία της. «Δεν έχουμε κρατήσει μεταξύ μας επαφές, οπότε δεν θα το ήξερα. Δεν θέλω να πάθει κανένας κακό».

Οι τελευταίες δύσκολες στιγμές

Τον θάνατο της Αν Χεκ ανακοίνωσε η οικογένειά της.  Η καλλιτέχνης αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή.  Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Χεκ παρέμεινε συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά (καθώς η ίδια είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων).

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024