Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αν Χεκ: Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός - Οι γιατροί θα την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη

Αν Χεκ: Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός – Οι γιατροί θα την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη

Τελειώνει ο χρόνος για την 53χρονη. Θα παραμείνει συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν όργανά της κατάλληλα για δωρεά

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο της ηθοποιού Αν Χεκ στο Λος Άντζελες. Εκπρόσωπος της οικογένειας ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (12/8) ότι η 53χρονη είναι πλέον εγκεφαλικά νεκρή.

Η ίδια στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να γίνει δωρήτρια οργάνων. Γι’ αυτό θα παραμείνει συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν όργανά της κατάλληλα για δωρεά και στη συνέχεια οι γιατροί που την παρακολουθούν θα την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χεκ υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει», δήλωσε ο εκπρόσωπος των οικογένειάς της.

Και πρόσθεσε: «Ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων, έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένη με την μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της».

«Η Αν είχε μεγάλη καρδιά και είχε αγγίξει τους πάντες με το γενναιόδωρο πνεύμα της. Θα την θυμόμαστε για την θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα μας λείψει για το φως της», κατέληξε ο ίδιος.

Το τροχαίο που της στοίχησε τη ζωή

Η 53χρονη είχε σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητό της στο Λος Άντζελες, τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/8). Συγκεκριμένα, τράκαρε πάνω σε ένα σπίτι τρέχοντας με 140 χλμ την ώρα. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα.

Οι πυροσβέστες κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για να την ανασύρουν από το αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Έκτοτε βρίσκεται σε κώμα.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ωστόσο, σύμφωνα με τις Αρχές δεν είχε πιει αλλά είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.

Η πρώτη αντίδραση της Έλεν Ντε Τζένερις

Η Αν Χεκ διατηρούσε σχέση με την Έλεν Ντε Τζένερις από το 1997 έως το 2000. Τη Δευτέρα (8/8) η παρουσιάστρια εθεάθη σε εστιατόριο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια να γευματίζει με έναν φίλο της.

Όταν ρωτήθηκε για το ατύχημα και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πρώην σύντροφός της, σύμφωνα με την Daily Mail απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε στο να πει ότι «Δεν έχουμε κρατήσει μεταξύ μας επαφές, οπότε δεν θα το ήξερα. Δεν θέλω να πάθει κανένας κακό».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024