Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζον Τραβόλτα: Συγκινεί το «αντίο» του στην Ολίβια Νιούτον - «Δικός σου για πάντα»

Τζον Τραβόλτα: Συγκινεί το «αντίο» του στην Ολίβια Νιούτον – «Δικός σου για πάντα»

Ο γνωστός ηθοποιός αποχαιρετά τη δική του Ολίβια

Ακόμα μια σημαντική απώλεια μετρά το παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα, αυτή της Ολίβια Νιούτον Τζον.

Η διάσημη ηθοποιός – μουσικός, μετά από μάχη με τον καρκίνο, πέθανε σε ηλικία 73 ετών, στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια το πρωί της Δευτέρας, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους. 

«Η Ολίβια υπήρξε σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για περισσότερα από 30 χρόνια, μοιράζοντας το ταξίδι της με τον καρκίνο του μαστού», έγραψε η οικογένεια της πρωταγωνίστριας του «Grease», σε δήλωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Η ανάρτηση της οικογένειά της

Ο θάνατός της βύθισε στη θλίψη τα αγαπημένα της πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες. Ο συμπρωταγωνιστής της στο «Grease», Τζον Τραβόλτα, θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο.

Ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε τα εξής συγκινητικά λόγια: «Πολυαγαπημένη μου Ολίβια, έκανε τις ζωές μας τόσο πολύ καλύτερες. Η επιρροή σου ήταν εκπληκτική. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Δικός σου από την πρώτη στιγμή που σε είδα και για πάντα. Ο Ντάνι σου, ο Τζον σου».

Η Ολίβια Νιούτον Τζόν πρωταγωνίστησε στο δημοφιλέστερο μιούζικαλ όλων των εποχών και εν μία νυκτί μετατράπηκε σε παγκόσμια σταρ. Η ζωή της, ωστόσο, δεν ήταν τόσο εύθυμη όσο τα τραγούδια που ερμήνευε στο «Grease».

Διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος τον Μάιο του 2017, για τρίτη φορά, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη διάγνωση.

Η δεύτερη φορά ήταν το 2013 και η Αυστραλή ηθοποιός και τραγουδίστρια, που έχει τιμηθεί 4 φορές με βραβείο Γκράμι, έδωσε τη μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε τότε για ποιόν λόγο επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει τη νέα περιπέτεια της υγείας της, απάντησε «σκέφτηκα ότι είναι η ζωή μου και απλά αποφάσισα να το κρατήσω για τον εαυτό μου».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024